Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

annien

8. 3. 2010 22:31
teda

abych to po Vás četla dvakrát, jak se v tom těžko orientuji. Tak já budu stručná: díky Bohu za rozumné lidi, jako je prezident Klaus !! Aspoń někdo v té naší politické scéně, kdo je člověk na správném místě R^

0 0
možnosti
M

MORAK

2. 2. 2010 15:10
president Klaus hájí zdravý rozum proti alarmistům

Díky mu za to ![>-]

0 0
možnosti
PH

petrph

2. 2. 2010 14:57
Kéž by tomu tak bylo

Kež by vědci byli těmi horskými vůdci kteří se cítí osobně zodpovědni za osudy těch které vedou do nebezpečí.Jenže,když se podíváme na uvedené příklady,tak se nestačíme divit.

Naši uvědomilí politici objednali dostatek (spíš přespočet) vakcín aby zachránili miliony životů,což  zní obětavě.Že je dotyčná vědecko-lékařská firma připravovala tak dlouho že už k nám mezitím pronikla první vlna této chřipky a ukázalo se že se nebezpečím neliší od běžných chřipek,mohlo moudré politiky přimět k tomu aby tu nepotřebnou zakázku stopli. Což neudělali,naopak, ještě dané firmě k pozdě dodaným a nepotřebným vakcínám přidali potvrzení že firma není zodpovědná za vedlejší účinky léku (když už léčit není co)

No ano,vedci falšovali údaje o globálním oteplování (a nebyli dva, a nebylo to o ledovcích v Himalájích, jak se říká v rádiu Jerevan..) Takže co zbude, z oné teorie když se odřežou zfalšovaná data? Pár dojemných obrázků na lední  medvědy plavajících kolem tající kry v mediálních dokumentech Al Góra?

0 0
možnosti
MB

buxus

2. 2. 2010 15:04
Re: Kéž by tomu tak bylo

Přesně tak. Těch zfalšovaných výsledků bylo mnohem víc. Také se už dříve supozorňovalo na praktiku, která je falšování výsledků prakticky naroveň -a to totiž  uvádění jen takových výsledků (třebaže pravých, nezfalšovaných), které danou teorii podporují a ignorování výsledků, které ji protiřečí, či nepodporují. Viz výsledky měření v Antarktidě, kde na některých místech k oteplování dochází (halasně propagované) a na jiných místech byl naopak pozorován opačný trend (ticho po pěšině).

0 0
možnosti
MB

buxus

2. 2. 2010 14:42
To vaše "dílčí selhání ve výzkumu" ..

.. je bohužel následováno "dílčím selháním" při vymýšlení opatření jak globálnímu oteplování (ať už reálnému či imaginárnímu) čelit. Emisní povolenky, biopaliva, biomasa, fotovoltaické elektrárny společně se striktním odmítáním jaderné energetiky to zas představuje jen další drahá a nesmyslná opatření. 

A v tom je ten problém. Každý rozumný člověk si uvědomuje, že činnost člověka, zejména průmyslová činnost, je pro životní prostředí hrozbou. Jenže začít řešit tento globální problém metoudou splačeného koně, přijímáním hloupých opatření, strašením lidí, manipulací s výsledky výzkumu - to vede k jedinému: celkové diskreditaci myšlenky ochrany životního prostředí a ztrátě podpory široké veřejnosti. Tohle si laskavě uvědomte. 

0 0
možnosti
S

sorki

2. 2. 2010 14:06
prosím vás,

kde berete své informace o Klausovi? Vsadil bych na Holubovou.. ;-D Jestli Klaus někdy až příliš tvrdohlavě na něčem trvá, pak to je to seriózní polemika mezi více názory a preferenci osobní zodpovědnosti. Vy jste to až komicky zcela otočil :-P

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

2. 2. 2010 13:50
spíš

Kahuda naruby...

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 2. 2010 13:41
Člověče, jste úplně mimo

Následovníkem Kahudy, Grofa, Neubauera a jiných okultistů je přece metafyzik Václav Havel.

Klaus zastává zdravý rozum proti fanatismům, ikdyž jsou právě módní:

http://streit.blog.idnes.cz/c/122072/Dekujme-za-Klause-na-Hrade.html

0 0
možnosti
  • Počet článků 200
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2056x
Slovní instalatér a hledač spodních proudů. Moje sloupky vycházeji i na webu www.divokevino.cz

Seznam rubrik