Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

astrudina

13. 2. 2012 21:49
já bych se spíš zamyslela, jestli to není pokyn

podívat se na sebe kriticky do zrcadla, starou bundu vyřadit či dát na chatu, koupit si kabát nebo novou bundu, hezké rukavice, oholit se a použít vodu po holení nebo kolínskou; jít k holiči anebo si alespoň umýt hlavu - prostě se trochu zcivilizovat! A neříkejte, že vám to tak to vyhovuje, to je jen pohodlnost a to je cesta ke stárnutí a lhostejnosti nade vším.

Kolikrát se zamýšlím, proč část českých mužů po padesátce na sebe nedbá, škoda, vždyť ještě není konec se vším, ne?

Jinak jsem se pobavila, je to zajímavá úvaha, tak neberte mé mentorování ve zlém, spíše jako pobídku osudu;-)

0 0
možnosti
AN

TondaN

13. 2. 2012 19:30
příště se nech očuchat

taky někdy vypadám všelijak,ale voním/doufám/;-D

1 0
možnosti
C

certik_bertik

13. 2. 2012 19:01

to říkám pořád, když ke mě přijde nějaký bezdomovec tak mu občas nějaký ten drobák dám, protože za chvíli tam může být kdokoliv z nás. Stačí někde nějaká nezaplacená složenka, nebo se někomu bude zamlouvat váš majetek pokud nějaký máte

0 0
možnosti
LH

lahab

13. 2. 2012 16:24
A Vy se také ...

... celé měsíce nemyjete, jste poklálený a pomočený? Většinu bezďáků nerozeznám očima, jako že se jejich přítomnost např v tramvaji naprosto jednoznačně pozná nosem.

0 0
možnosti
G

giancarlo

13. 2. 2012 16:36
Re: A Vy se také ...

Ne to nejsem. Jenomže  to máte jako s  cikány.  Velká, ale  zdaleka  ne většinová část  z n ich  krade.  Jenže  podle  nás  jsou všichni  "Romové" zloději. Mezi bezdomovci  je  řada  opilých výrazně páchnoucích individuí.  pak jsou tam ti, kteří prostě nemají kde se umýt, ale snaží se  jak můžou udržet  alespoň náznak  čistoty. A pak jsou tam  Ti kteří   prostě nemají kde bydlet -  a zmůžou se z nějakých důvodů jen  občas na nějakou práci. Tak ti vypadají  úplně normálně! U nás na Ládví je lavička  na kterou  proudí  teplý vzduch  z metra a tudíž se tam  dá sedět  i v   době kdy  je teplota jen lehce nad nulou. Pravidelně tam mezi  šestou a devátou  sedával čisťoučký stařík a četl  knihu. Měl to zjevně jako jednu ze zastávek na své pouti - propracovaný systém  ho asi zachraňoval před ještě horším osudem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 200
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2056x
Slovní instalatér a hledač spodních proudů. Moje sloupky vycházeji i na webu www.divokevino.cz

Seznam rubrik