Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

chudacek.blbecek

25. 1. 2010 15:42
Brno

Tak tak, v Brně jsme na tom podobně. Staví se nové cyklostezky, které ale najednou končí a cyklista musí kolo buďto vést po chodníku, nebo vjet do provozu mezi už tak dost nervozní řidiče.

0 0
možnosti
MP

admiral666

25. 1. 2010 16:35
Re: Brno

V malych mestech nejsou potreba cyklostezky, blbecku. Tam staci jezdit po bezne silnicni infrastrukture. Tech par stodvacitek a traktoru, co tam jezdi, neni zadne ohrozeni pro cyklisty, v porovnani s obludnym provozem v Praze.

0 0
možnosti
A

Amoniak

25. 1. 2010 14:27
Jojo

Trapný pokus o cyklostezku mezi Karlínem a Libní (po Rohanském nábřeží) patří mezi vzorné ukázky toho jak to dopadne když něco plánuje tupý Stoupa.

O pár metrů dál vede "zklidněná" Sokolovská, chodníky jsou kolem Roh. nábř. bez lidí, široké a mohly by být ještě širší - ale nějaký blbec namaluje cyklistům červenou nudli na okraj kapacitní komunikace, vedle aut.

Zcela zřejmě jde o to načmárat někde trochu nesmyslného značení a odškrtnout si "vybudováno x metrů cyklostezek či cyklotras".

0 0
možnosti
V

VyMeTaky.2

25. 1. 2010 13:33
Víte,

pokud poměřím počet aktivních cyklistů v Praze počtem aktivních automobilistů, vychází to tak, že i počet dostavěných cyklostezek je větší, než si cyklisti zaslouží.

Narozdíl od profesionálních takycyklistů (auto*mat apod.), a tzv. užitečných idiotů, kteří se rádi srocují na tzv. cyklojízdy, aby systematicky blokovali dopravu, a mj. i zákon, každý jeden zutomobilista, který sedne do vozu a jede poněkud ucpanou Prahou tak činí proto, že má on sám důvod (Někoho to živí, někdo jede za zábavou, jede něco zařídit). Nezaznamenal jsem pořádání tzv. autojízd se záměrem někde blokovat dopravu, a porušovat zákon.

Cyklostezky v Praze, jako jsou třeba ve Vršovicích, mohla prosadit jedině banda idiotů, tak jako prosadila tatáž banda padesátku na magistrále nebo jižní spojce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 200
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2056x
Slovní instalatér a hledač spodních proudů. Moje sloupky vycházeji i na webu www.divokevino.cz

Seznam rubrik