Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

I24v76o 29B55o35u94š11e

19. 4. 2021 13:03

Jestli vy jste driv mel jine viniky, ja tedy ne. Jsou furt stejni.

2 0
možnosti
VV

I za to, ze jsem nedavno prijel do nemocnice pozde. Rusky taxikar prijel pro mne o ctvrt hodinu pozde a ani to ze na tricitce se ritil stovkou uz to nezachranilo.;-D

1 0
možnosti
Foto

Za mnohé dobré mohou Rusové. A za to zlé zas rusáci. Stejně tak u nás žijí Čechové a mezi nimi ).............prostě jinací.

2 0
možnosti
MS

Mají i jméno. Čecháčci. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Během socialismu jsem si myslel o špinavé propagandě a osočování "nepřátel", že to patří jen k socialismu. Mýlil jsem se. Patří to k politice obecně.

2 0
možnosti
VV

Ten problem bude v tom pane Bicero, ze vy znate jen tu politiku socialistickou. Skoda, ze jste za tech tricet let nepochopil existenci politiky demokraticke.

1 0
možnosti
JK

Zvrhlé je tvrzení, že oběť vraždy si za ni může sama. Nelze takto omluvit vraždu, terorizmus ani jiné násilí, to je základ společnosti.

3 0
možnosti
EH

Lidé to chtějí mít jednoduché. Určit jednoznačného viníka a jednoznačného hrdinu. Hlavně nemuset nic studovat a dávat do souvislostí.

Tady se vypátral viník a je to OK. Dáno do souvislostí - i Rusko má rozvědku, která řádí po cizích zemích a hájí zájmy svého státu. Taky nejsem nadšená z akcí Mosadu nebo Seals na Blízkém východě, ale chápu jejich nutnost. Už je pak na jednotlivých aktérech, jak to budou řešit.

2 4
možnosti
JK

To jako fakt? Vy chápete jako nutnost, že Ruská rozvědka GRU zavraždila dva civilisty a vyhodila muničáky na našem území. Jaký zájem Ruska byl důležitější, než životy Čechů? Nebo jaký zájem by na takový čin mohl dostačovat?

4 0
možnosti
Foto

Určitě za všechno Rusové nemohou. Co nezvládnou sami, na to zaúkolují ochotné našince. Jen se podívejte do diskusí.

Ve Vrběticích totiž vůbec nic nevybouchlo. Snímky výbuch jsou sestříhané z několika válečných filmů a využity imperialistickou propagandou, aby se nabouralo naše nezlomné přátelství k bratrskému sovětskému lidu.

Obyvatelé Vrbětic byli podplaceni Sorosem a Kellnerem, aby tu petardu dosvědčili. Oni dva údajně mrtví tam byli přivezeni z márnice, aby byla nějaká oběť. To známe! Navíc oba dostali falešnou identitu.

A rozsypat kolem nějaké opotřebené filmové rekvizity, to už jen přispělo k tomu, aby iluze strašlivého zločinu byla dokonalá.

Taková je pravda. :-P

11 1
možnosti
Foto

P33e74t17r 73O29m27e84l38k26a

19. 4. 2021 10:51

To jen jedna z teorií pane Dvořáku. Podle jiné, kterou zastává pan Petřík, jsme si po vzoru Gliwic vyhodily do vzduchu ten sklad sami, abychom měli spolu s USA záminku k vyhlášení války Rusku.

11 0
možnosti
Foto

Ve Vašem článku mne mimo jiné zaujalo toto:

"A v tom „svatém“ nadšení občas prodáme i židli na které sedíme. A tváříme se překvapeně, když majitel přijde a prostě si ji odnese. Jenže to údivné překvapení netrvá dlouho, protože vždy najdeme okamžitě viníka, protože hned tvrdíme, že nám ta židle byla ukradena."

Zdroj: https://kotyk.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=769409

To mi připomnělo jeden anglický vtip:

"Víte jaký je rozdíl mezi českým a maďarským obchodníkem. Oba jsou schopni prodat svou matku. Avšak Maďar ji i dodá." :-)

Dle toho, co píšete, ji Čech sice nedodá, ale diví se, že mu je pak odnesena.

5 0
možnosti
PK

Také se těším....bo AB bez hradu ani nedýchá a když už se odvážil........, takže to bude jistě hodnotný antiruský monolog....:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik