Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

KARMA.

Moc dobře jste to napsal, u mne téměř přesně tak, jak to vidím. Jen s jednou odchylností.

Píšete, že máme zákonné prostředky k odstranění tuposti z hradu. Pokud jste myslel na příští, a tedy dost vzdálené, volby, pak je mi to jasné. Pokud jste měl na mysli něco bližšího, tak nevím co. Jak jste to myslel?

1 0
možnosti
Foto

Teoreticky jsem plácl do prázdna. Jenže životní zkušenost mně naučila, že při pružnosti zákonů, speciálně těch našich, se dá vždy něco najít. Na druhé straně, máme něco jako parlament a senát. A myslím, pokud se ti pánové ještě cítí být součástí naší společností a nezapomněli i určitou odpovědnost, kterou by měli mít vůči občanům, tak mohou zakročit. V podstatě jde již opravdu o urážky kulturního povědomí, o urážku občana jako takového.

0 0
možnosti

Myslím, že za komunistů jsme byli světu šumafuk. Nikdo o poměrech v našem zadrátovaném koncentráku nic moc nevěděl. Vážit si nás začali za prezidenta Havla a dnes jsme pro svět stejně nečitelní jako za komunistů. Jeden prezident krade pera, druhý se do Číny jezdí učit jak stabilizovat společnost...

2 2
možnosti

RvZa V.Havla si nás vážil socialistický západní proud, druhý president byl dobrým presidentem, nynější hraje Havlovy dramata s předlistopadovými herci.

0 0
možnosti

Ano, byli jsme národem Komenského a Masaryka. Dnes jsme národem Zemana, Mynáře, Ovčáčka..... Prostě:"Teď když máme co jsme chtěli......"

KarmaR^

1 0
možnosti

Vedle urcite promysleneho a chytreho prepisovani dejin stoji i nejapne pokusy. No a nekomu to zkratka nejde a zaradi se k tem hloupym. Ale ta predstava v nazvu, ze za komunistu .. atd. je prece jen mimo.

0 0
možnosti

P65e87t62r 47D47u23s

28. 4. 2015 17:28

A ještě větší karma!:-)

3 0
možnosti

J52o27s32e16f 57P97a65r25á95k

28. 4. 2015 17:24

Díky za článek,velká karma!

6 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik