Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

A jinak, máte něco k věci?

0 0
možnosti
Foto

Promiňte, ale nemám možnost Vás upozornit, že mé texty nejsou určeny čtenářům Vašeho ražení. Takže příště...

1 0
možnosti
PK

Už jsem to pane autore kdesi tady od jednoho diskutujícího četl: ,,Po volbách se to změní". Moc bych osobně Vám přál, aby se tak stalo a mohl jste změnit styl psaní, bo je to dosti depresivní...

0 0
možnosti
Foto

Nemusíte mi věřit, ale mnohem raději bych bojoval na straně chytré vlády proti lidské hlouposti. Také doufám, že k tomu ještě dostanu šanci. Zatím se jen vyhraňuji proti hlupákům tam nahoře a těm, kteří ještě stále „zbožňují“ hloupé, ješitné a nebezpečné politiky.

0 0
možnosti
JS

Vážený pane Kotyku, něco jste možná procestoval, učíte novináře nenávisti k současné vládě, ale rozhodně je nad Vaše síly si uvědomit, že vláda o problému ví víc než Vy. Myslím, že by nebylo na škodu, abyste už konečně přestal s tím svým žvaněním.

0 4
možnosti
Foto

Rád bych věděl, odkud to vše máte. Tedy ty hlubokomyslné vědomosti. Z mých textů určitě ne. Možná, že by nebylo na škodu si je přečít. Ale také pochopit, což asi může být závažný problém.

2 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik