Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No pan bloger je i díky svému věku a zkušenostem čím dál lepší vypravěč.Jen mi tam u toho Wašingtonu který nám vládne, ještě chybějí ty krvavé pařáty bankéřů atd. To asi přijde v dalším díle že, pane Kotyk.A CT a CR zase nic.

0 0
možnosti

Podrazili jsme Američany a proruská lůza jásá. Americké tanky nikdy nikam nepřijeli, aby si s pomocí tamní páté kolony porobili jinou zemi. Prakticky je to ale další díl "slavné" telenovely našich tajných služeb poté, co si Nagyová od nich nechala sledovat svoji sokyni v lásce Nečasovou. "Vlastenci" oslavují velké české vítězství, vyměnili jsme důležitou mezinárodní figuru a možný zdroj informací za jeho právníka a jeho bráchu !!

0 0
možnosti

:-)...........Napsal jste to dobře ! Co měl Fayad společného z USA ? OHrožoval je? Terorizoval obyvatele Ameriky ? Proč mají o něj tedy takový zájem? A my jsme taháni za uši, jak neposlušná děcka! Velký bratr nás tvrdě pokáral. R^R^R^

3 4
možnosti

Terorismus je mezinárodní problém, pokud jej za to nestíháme my, tak aspoň USA.

1 1
možnosti

Jisté je jedno. Pokud americký protektor skáče metr vysoko, postup vlády byl správný. To je jako lakmusový papírek.

4 6
možnosti
Foto

Omyl, měl být mínus!

0 0
možnosti

Zkrátka je potřeba natvrdo říct, aby do určitých oblastí kdejaký jouda nelezl, že za něj pak nebudeme nějaké teroristy handlovat. Dvě hloupé kačeny se vydají stopem meditovat a pak tady byla smršť žádostí o vyslání komanda, o cennosti lidského života a jeho výměně za cokoliv. Británie nebo USA vydávají běžně pro svoje občany varování či přímo zákaz cestování do určitých zón, zřejmě aby se vyhnuli právě těmto kšeftům. To je stejné, jako když někomu spadne potomek do těžké drogové závislosti - jeden rodič se nechá zruinovat až do bezdomovectví, druhý natvrdo řekně: buď moje postupy a pravidla a pak pomoc, nebo táhni.

5 0
možnosti

USA mají právo na kritiku. Kdyby USA nevydali Dahlgrena, tak se místní diskutéři zblázní. Přitom to byl americký občan, my jsme jen pustili teroristu, který pracoval proti našemu spojenci. Je to ostuda.

7 4
možnosti
Foto

někomu něco slibovat a současně dělat takové hlouposti, jako posílat agenta, aby ho někdo sebral, to z nás nedělá zrovna důvěryhodné spojence.

1 1
možnosti
Foto

Pokud je to myšleno jako vtip je to dobré, pokud je to myšleno je to hloupé.

Na jaře 2014 je v Praze na žádostUSA zatčen a uvězněn Libanonec s ukrajinským občanstvím Alí Fajáda jeho dva komplicové. Američané je viní z ozbrojené podporyteroristických organizací a žádají jejich vydání. Z reakcí Bejrútu najejich zatčení musí být českým úřadům jasné, že Fajád pracuje pro jejichzpravodajskou službu, o níž je notoricky známé, že ji řídí teroristickáorganizace Hizballáh.

Přesto se v červenci 2015 vydáváagent Vojenského zpravodajství – z vlastní iniciativy, se souhlasemnadřízených a pod pravým, nikoli krycím jménem – do Libanonu, aby tu vespolečnosti Fajádova advokáta (sic!), jeho tlumočníka a dvou podivnýchnovinářů odněkud z Jindřichova Hradce cosi projednával. Při výletu doúdolí Bikáa, které je notoricky známé jako bašta Hizbulláhu, jsou všichniuneseni, dostanou se do rukou libanonské zpravodajské služby a ta navrhnejejich výměnu za Fajáda.

Česká vláda, konkrétně pak ministrspravedlnosti Pelikán s úsměvem na rtech a se slovy, že „nechce mítna rukou krev“ pěti Čechů, po několika měsících na sprostý obchodpřistoupila. Kdyby to nebylo trapné a tragické, smáli bychom se také.Amatérismus, naivita a diletantismus vojenské zpravodajské služby jsouneospravedlnitelné.

4 2
možnosti

Já jen tak trochu doufám, že je to ve skutečnosti všechno jinak. Takto se za naši vládu a "tajné služby" hluboce stydím...

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik