Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Přeji vám a vašemu entuziasmu, aby jste si vybral příští vládu ke své naprosté spokojenosti .....;-D vše bude lepší , stačí jen vyměnit jednoho občana...;-D

0 0
možnosti
Foto

Mnohdy ano, tedy výměna toho jednoho. Historie to už potvrdila.

0 0
možnosti
JK

To ale není objev. Vykašlat se na vládu, postarat se o rodinu a blízké, našít jim roušky a navštěvovat jen z nutnosti, rozdat přebytečné roušky potřebným, postarat se o důchodce, aby nemuseli vyjít z domu a jiné menší či větší nezištné služby a pomoci. Tak tohle už umíme, udělali jsme to na jaře a fungovalo to, teda až do té doby, než si to vítězství přivlastnil ten "best in covid" Andy. Když už to bylo jeho, tak to začal řídit a jsme tam kde jsme. Od doby kdy si to vzal Andy osobně na starosti jedeme jen z prudšího kopce. On je jak malé děcko a my jsme jeho hračka, kdo mu konečně řekne, že nás rozmlátil.

0 0
možnosti
JR

J80a10n 22R51á83ž

25. 2. 2021 11:10

Za objev, že účinnost roušek a respirátorů je kolem 15%, by měl autor dostat Nobelovu cenu.

0 0
možnosti
Foto

Myslím tím efektivní účinnost, vhledem k tomu, jak je všeobecně užívána proti všem hygienickým předpisům. Zeptejte se hygieniků, či jim naslouchejte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik