Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Cenzura už zčásti funguje, někdy ji nahradí "Putinovi počítačoví trollové" - jacísi naprogramovaní "diskutující" úspěšně maří korektní diskusi.

1 0
možnosti
RS

Rozesmál jste mne. Už dávno je zavedená. Zkuste si poslechnout nějakou tiskovku, častá odpověď mluvčích zní: tato otázka není předmětem tiskový.

2 0
možnosti
PN

P11e71t57r 53N89e76d87v86ě40d

24. 2. 2021 10:13

Po boji generálství nemám rád, ale od toho blekotání ministrů na tiskovkách si nejspíš opravdu mohli jednoduše pomoci. Stačilo najmout řečníka s dostatečnou inteligencí. Napadá mě třeba pan Stach z ČT, který by přednesl to, co projednávali a věřím, že by i fundovaně odpovídal i na místy opakující se otázky, které mají snahu donutit ministry k podřeknutí se.

2 0
možnosti
PK

No dlouhodobě je PR vlády a jejich premiéra bohužel velmi bídný, schopný piarista by se jim šikl...:-(

1 0
možnosti
VD

Cenzura tady už je jako Brno. Dá se jen ještě zesílit na úroveň Bachova absolutismu a nebo gestapa.

I tady Vás na dva dny vypnou z diskuse jen proto, že nesouzníte s mainstreamem.

:-)

4 0
možnosti
Foto

dva dny? Směšné, u mě je to vždy po týdnu a to jsem měl 4 smazané příspěvky za poslední 2 roky.

0 0
možnosti
ZZ

Ono by to chtěli od novinářů i od vás spíš víc zdrženlivosti a široce neventilovat každý prd, který ulétne - byť nějakému ministrovi.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PK

Novináři slouží svému majiteli, nemůžete očekávat pochopení činnosti vlády třeba od Sorösových medií....

2 0
možnosti
AN

A89l68e55š 94N71o95v23á24k

24. 2. 2021 9:51

spíš by stačilo, kdyby vláda vydávala srozumitelná stanoviska. Pokud v pondělí vystoupí jeden ministr se stanoviskem A a v úterý vystoupí druhý ministr s naprosto protikladným stanoviske B, je pro občana dost náročné vyznat se ve stanivisku C, které v pátek vydá vláda a naprosto se liší od A i od B...

3 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik