Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M36i56l35a88n 14K28e74s22l

25. 3. 2021 23:22

Banány za komoušů sice nebyly,ale sranda byla.Také proto jsme to období přežili.Nyní je ČT akorát nositelem špatných zpráv.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jaká je sledovanost kanálu ČT3. Dívala jsem se jen jednou a připadá mi jako prošlá konzerva, kterou je zbytečné otvírat.

1 0
možnosti
VF

Těžký život, takové starosti !!!!;-(

1 0
možnosti
ZJ

Jako koncesionář bych navrhl, nahradit desítky let staré záznami aktualitami.

A celý vysílací čas věnovat Covidu 19-22, na ČT1 a ČT24 je tomu věnováno málo času. Mohli by tam bát zařazené přímé přenosy z ARO a patologií.

To "starší a pokročilé" nabudí k optimismu.

0 0
možnosti
PS

P96e54t53r 83S59k92á54c10e96l

25. 3. 2021 20:32

Ještě tohle mohou vylepšit přímými vstupy, spolu s policií navštěvovat občany v karanténě, natáčet reportáže na parkovištích obchodů, zajít do LDN, atd.

0 0
možnosti
Foto

Díky programu ČT 3 a zde pomítaným filmům jsem si uvědomil, jaký avangardní předvoj byla dělnická třída a jaký měla těžký boj než svrhla burožoazii a vykořisťovatelé. Uviděl jsem, jak provrepublikovým hercům více jak frak sluší vatovaný kabát, holínky a na hlavě místo neslušného klobouku hučka zedníka. Je to nádhera. Při těch filemech si vzpomenu na mé mládí na povinné chození do kina se třídou a potichu si utřu kanoucí slzu po tváři.

0 0
možnosti
VB

Program ČT3 se osvědčil, ale nemělo by jít jen o "seniorské" zážitky v horším slova smyslu, nezapomínejme, že jde o generaci, která byla od 60. let z určité části mimořádně moderní a inteligentní. Horší je, že ČTArt (stanice měla být pro náročnější umění) se moc nevyvedla a ČT1 a ČT2 si vzájemně nesmyslně konkurují v laciné zábavě apod. Ve světě i v naší společnosti se děje dost závažných věcí, jimž by měl být jeden z programů více vyčleněn: pořady a diskuse vč. zahraničních (např. převzetí z veřejnopráv. televizí z Evropy) také pro historiky, sociology, univerzitně vzdělané jedince všeho druhu. Nezaškodilo by např. ukázat, jak jinak spolu komunikuje třeba švédská vláda a opozice, nebo jak v Rakousku mohou občané připomínkovat návrhy zákonů (na rozdíl od českého zúženého připomínkov. řízení)). Rada nás možná schválně ponechává na úrovni mateřské školky, s tou jde lépe manipulovat. Veřejnopráv. TV by se neměla zabývat byznysem výlučně z pohledu firem, měla by víc komunikovat s odborníky nezávislými na byznysu, z pohledu zájmu veřejnosti (byznys pořad je jak neplacená inzerce firem).

0 0
možnosti
Foto

R^Pane Kotyku, nechám stranou své výhrady ke kvalitě podřízené do jisté míry a v některých případech (pořadech) vkusu, a to z komerčních důvodů.

Jen bych si dovolil upřesnit Vaši větu:

Současný vývoj na Kavčích horách totiž nenechává snad nikoho na pochybách, že tím hlavním cílem naší „drahé“ ČT je splňovat jednu ze základních mocenských požadavků k diktatuře inklinujících vládnoucích sil.

Zdroj: https://kotyk.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=768024

Já bych možná slovo cíl nahradil slovem zájem. Málokdo si vytkne za cíl ohýbat hřbet. Ale zájem vyšlapovat podle instrukcí a požadavků shora má kde kdo. Aby nepřišel o zaměstnání, o postavení, o příjem, o prestižní roli v instituci, o své uplatnění toho, co umí.....atd. atp. Takové zájmy mají i nounejmové ve fabrikách, v marketech......téměř všude. Otázkou je ale vskutku nadmíru zajímavou, k čemu (a to už delší čas) slouží ta Rada ČT. Stále více mi připomíná dohled ideologických tajemníků. Jako by se vrchnost už přestávala tajit s tím, že jde o uplatňování moci skrze převodovou páku. A některými personami jako by snad už i zastrašovala. Chtělo by se mi napsat rudým puchem. Ale na barvě přece nezáleží.

2 1
možnosti
PK

A kdo a jak by měl VPT kontrolovat, pokud zpochybňujete volený orgán ?

0 0
možnosti
PK

No, kousl jste si do žhavého soustíčka, jsem zvědavý na diskusi už jen proto, že já tuto VPT nesleduji ....ale váš blog karmuji.;-DR^

0 0
možnosti
IB

I98v40o 17B35o76u52š72e

25. 3. 2021 11:10

A proč karmujete, když nevíte?

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik