Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Západ svoji "krvavou demokracii" prosazuje ohněm a mečem.

Co na tom, že to již stálo životy milionů lidí.

A ještě chce velký válečný konflikt v Evropě. K tomu má lidi jako např. europoslance Jaromíra Štětinu, který by okamžitě rozpoutal válku proti Rusku http://www.lidovky.cz/stetina-smrt-298-lidi-vinu-na-sestreleni-letadla-nese-i-merkelova-a-sobotka-1lc-/zpravy-domov.aspx?c=A140718_113818_ln_domov_spa#utm_source=idnes&utm_medium=text&utm_campaign=kolotoc

Postavil bych podobné válečné štváče do první linie, když už tolik touží po krvi, ať se povraždí mezi sebou a hned by se na světě lépe dýchalo.

0 0
možnosti
LN

..sytý prostě hladovému nevěří....vy tady v demokracii...byť se všemi jejími nedostatky žijete....a ukrajincům nevěříte že ji chtějí taky.......přitom doba kdy si o ní mohli nechat jen zdát byla daleko delší než ta naše....

0 0
možnosti
KB

K35a46r69e55l 48B49o63k

18. 7. 2014 21:51

Nevím zda Ukrajina bojuje za demokracii, ale je zřejmé, že Ukrajina bojuje za svoji nezáviskost, která jí byla v roce 1994 potvrzena smlouvou kterou Rusko podepsalo. Pokud nyní Rusko anektuje části Ukrajiny, chová se jako agresor milí rusofilové.

3 4
možnosti
VL

Já s tím, co jste napsal, sice až tak moc nesouhlasím, ale na rozdíl od trapných výplodů mnohých těch pisálků, kteří Vám tu tleskají, se to dá aspoň číst. Měli by se od Vás učit a měli by se zastydět, co píší za nesmysly a hlouposti.

1 3
možnosti
JR

Překvapivě dobrá úvaha...jeden z mnoha příkladů Tymošenková s obrovskou pdporou západu bojovnice za demokracii a pak by východ ukrajiny vyhladila atomovými zbraněmi a řada dalších případů...jednoznačná karma R^

7 2
možnosti

Njn, je lepší krvavá demokracie než krvavá diktatura, kterou by tu chtěli rusofilové a jiný odpad mít

1 7
možnosti
Foto

A co ani jedno, ani druhé.  To vás nenapadlo?

3 0
možnosti
Foto

Velmi dobrá úvaha.R^

7 0
možnosti
Foto

Pane Kotyku demokracie je dobrá na lokální úrovni, kde se lidé navzájem znají a nesmírně krvavá pokud ji aplikujeme na velké skupiny lidí, kteří se navzájem nemají šanci poznat.

0 0
možnosti
VL

A tuhle moudrost jste se naučil nazpaměť od koho?

0 1
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik