Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23i82r75i 58T94i39c19h44y

12. 2. 2021 17:23

Ruzni zapadni politici jezdi houfne do Ciny, nekteri i do Saudske Arabie. Myslite, ze ze jedina spravna cesta by byla do USA, ktere se dnes riti do diktatury bolsevick-nacistickeho stylu?

1 0
možnosti

Myslíte si, že premiér je ješitnější než Vy? Já tedy ne.

3 0
možnosti
Foto

Mělo by to logiku. Ale ni ne kvůli řízení státu, ale aby viděl, že čeho je moc, je příliš a někdy méně znamená více. Bělorusko je zhruba stejně velká země jako my. A jejich covidová čísla jsou s našimi neporovnatelná. Nic nezavřeli, děti chodí do školy, ekonomika jede, sportuje se i s diváky ...atd.

0 0
možnosti

Problém je ale v tom, zda lze těm jejich číslům věřit!

1 0
možnosti
Foto

Jeho akcie, pravda, strmě padají dolů, jenže mít trochu fištrónu, tak nedělal nic, nechal to na odbornících a byl by teď slavnej. Určitě někam odjede, protože teď se bude muset opravdu makat a on před nepříjemnými skutečnostmi vždy utíká. Jo, pozor, ještě musí stihnut odvolat Blatného, aby vypustil kouřovou clonu, takže jeho odjezd tipuju nejpozději na pondělí.

1 1
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik