Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^,,Podřídit se vůli občana?"

Poněkud polopaticky: KTERÉHO? Co ,,kus", to originál, leckterý velice lehce zpracovatelný za pomoci ,,sedmé velmoci" těmi, kteří ony velmoci ovladají K ,,OBRAZU JEJICH".:-/

0 0
možnosti
MR

Zlom nastal po 1 světové válce, kdy Evropské a další země postupně zaváděly všeobecné volební právo.

Důsledkem bylo v 20 letech šíření komunismu po Evropě, v 30 letech fašismu v 50 letech totalit. od 60 let sociálních společností a od milénia humanistického světa.

Zde se porušila určitá společenská rovnováha, kdy do popředí se dostala významné část populace společnosti, jež měla a má jiné životní ambice a potřeby, jež mnohdy nekorespondují s duchem a potřebou celé společnosti.

Lze říci že nám bylo dáno jedno století na to aby se "transformovala" významná část populace a přesunula se čistě sobeckých a insitnktivních potřeb k vnímání společenských a environmentálních potřeb.

Řím to řešil pomocí chleba a her ... .

To se týče Evropy, zpětně a postupně z toho "těžil" okolní svět, ale zde jsou jiné existenční a životní cesty, tak že se nakonec dnes protly a na obou staranách vyvolaly evoluční tlak, revize společenských a enviromentálních hodnot a potřeb.

Pro Evropu jež si stvořila skleníkový život to znamená tvrdý rozkol jejich hodnot jež v přirozeném evolučním prostředí civilizací jsou neživotné a navíc zpětně ohrožují Evropskou civilizaci.

Pro okolní svět důrůst do určitých civilizačních a kulturních stavů a nakonec vzájemných střetu, jež Evropa si už prožila.

0 1
možnosti
IC

Většinou jak říkáte, ti uřvaní jsou za vůdce, bohužel těm co mají co říci, ale neřvou, se nenaslouchá, nebo jsou nálepkováni za slabochy.

1 0
možnosti