Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslím, že se pouštíte do kritiky nemocného člověka, jehož ego nabylo rozměr umírající hvězdy, aby se nakonec proměnilo v černou díru.

2 7
možnosti

Víceméně souhlas. :-) R^

0 0
možnosti

Jako většina občanů stojím za panem presidentem Zemanem a doufám, že své sliby ohledně požadavků na vládu splní.  Vím, že zde existuje jeho opozice morálně a argumentačně se blížící bolševickému chápání světa, ale jde nepochybně o malou stálou skupinu, která pomalu zaniká, ale o to více kolem sebe vykřikuje svou nenávist, prostě to před koncem musí jít ven.

7 5
možnosti

Jaká většina ? O čem to mluvíte ? ,,,;-D,,,

4 0
možnosti

Pane autore, dnes slabota). Ale ono to možná bude tím, co píšete v úvodu. On ten Zeman opravdu nic neřekl. Kdybych měl jeho projev charakterizovat, musel bych použít asociaci z Divadla Járy Cimrmana, kde Zdeněk Svěrák říká zhruba toto : "Můj kolega předřečník vás ve svém, dosti obsáhlém, referátu informoval o tom, že jsme se do Liptákova dopravili auty a že jsme cestou brali benzín." A Zeman nás ve svém, dosti obsáhlém, projevu informoval o tom, že 17.ledna bude jmenovat premiéra a do konce ledna i zbytek vlády. Akorát to navíc zakončil anekdotou, která byl vtipná spíš proto, jak byla hloupá a trapná. No není každej den posvícení;-).

3 4
možnosti
Foto

Dnes nic moc, pane Kotyku. Nevím, proč by prezident měl mluvit o systému a slabinách demokracie. Ne že by to nesvedl, ale musí nechat nějakou práci také filozofům. Jeho úkol byl vyjádřit se ke vznikající vládě, a to také udělal. No a Váš závěr, kde se pozastavujete nad péčí... Až zvolíme za prezidenta Vás, taky budete mít takovou.

9 1
možnosti

No jo, frustrace z vlastní bezvýznamnosti leze mnohým dost na mozek, s tím nic nikdo nenadělá.;-)

7 0
možnosti

Vám je ten Zeman natolik lhostejný, že píšete o něm články. Zvláštní! ;-D

10 0
možnosti

Lhostejný - nelhostejný.  Faktem je, že tolika nelichotivými a nereprodukovatelnými osloveními (v duchu před obrazovkou) jsem ještě žádného žvanila nepočastoval.  Dobře mi tak, měl jsem vědět, kým je náš prezident (no - "prezident") a nechat TV vypnutou.

2 5
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik