Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

ani USA ani Rusko nema ty moznosti kterymi se chlubi, jako ze muzou vas videt kourit na terase, to je jen propaganda a lzi. Ono  totiz kuliva atmosfere neni moc rozpoznat mnoho veci ze satelitu. Proto stale uzivaji spionazni letadla. Takze to moc zase nejde. Kdyby to slo nemseli by mesice hledat treba ztracene letadlo Air France, a pak ho najit nahodou, atd.

A tak se horko tazko usoudilo kdo to letadlo nad Ukrajinou sestrelil, Tech duvodu ze to byli povstalci je mnoho, a take zdravy rozum kaze ze to byl omyl. Co furt na tom lidi mate?

0 0
možnosti
JL

Kdy vy poznate, kdy Obama mluvi pravdu? Jen tehdy kdyz jeho odpoved se bude shodovat s vasi? Stacila  jedna veta od vas. "Dnes Obamovi neverim"!!

5 0
možnosti
LN

..bruslíte v tom jak chytrá horákyně...necítím se...nevím..možná...snad......abyste si nezadal....olšer, fojtík a petřík do toho jdou aspoň čelem....:-/

5 0
možnosti
LM

Celým článkem se nese nevím, neznám netuším atd. a je to na něm znát.

3 0
možnosti
Foto

Řekl jste:  Jsou situace, které vyžadují, aby politik sdělit lidu absolutní pravdu.

Bohužel tohle v politice neplatí.  Například dnes u Roosevelta víme, že  dopředu věděl o útoku na Pearl Harbor. V případě Bushe mám podezření, že také věděl o chystaném útoku na dvojčata.  Není to však prokázáno - vždy nějaký čas trvá, než se takové dokumenty dostanou na veřejnost. Oběma  se to hodilo do karet: Rooseveltovi umožnil atak vstoupit do druhé světové války, což chtěl udělat tak jako tak, ač neměl dostatečnou podporu veřejnosti a médií. Atak typu toho na Pearl Harbor dokáže okamžitě zcela otočit veřejné mínění. Stejně tak po útocích z 11. září byla veřejnost okamžitě na straně Bushe.

3 1
možnosti
AF

A78l79e75n32a 64F63i10r25s63t

22. 7. 2014 11:31

A já jsem jim vždycky říkala: nečtěte ty konspirační teorie, nečtěte ty konspirační teorie a nečtěte ty konspirační teorie - nebo se z toho jednou zblázníte..........! ;-D;-D

3 0
možnosti
DK

D14u75s44a82n 10K82o28s82e35c

22. 7. 2014 11:03

obama v usa je něco jako fico ve slovakistanu. Jsou to loutky na jedné straně bilderbergu, na druhé JaT, penta a několi "privatizéru" z řad komančú a estebáku

2 0
možnosti
MP

1/ AENews- domeček z karet se hroutí. 2/ outsidermedia.cz-   Ukrajina-let MH 17. Velmi zajímavé informace.

1 1
možnosti
Foto

Ztotožňuji se. R^

4 1
možnosti
AF

A84l22e75n83a 34F29i21r38s88t

22. 7. 2014 10:04

Hloupý článek pro hloupé lidi. Máte to zapotřebí pane Kotyku!

 

Průvodní myšlenka článku by se dala vyjádřit zcela jednodušeji: nic nevím, kromě toho, že vím víc než Obama!

2 4
možnosti
RS

Ach paní Aleno, necítím se být hloupá....Zkuste se pochlapit a napsat moudro...ráda si počtu...moudra není nikdy dost

6 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik