Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Umíte i něco jiného, než furt remcat?

0 0
možnosti
Foto

Ach, jak vidno, tak komunistický slovník ještě žije. Potěšující. Ale tři desetiletí jsem žil ve společnosti, kde se za remcání neplatí. A vidíte, hlady jsem neumřel.

0 0
možnosti
PC

Karma R^

Sice na první dobrou jakoby lidštější a rádoby odbornější výklad nežli za plukovníka, ale ve skutečnosti totéž, sofistikovaně zabaleno do hezké barevné tabulky, s měkčím podáním, ale s jasným cílem: zapomeň, ovčane, na dobu před covidem! Rv

1 2
možnosti
JF

Zde je pane Kotyku každá rada drahá, ale možná byste mohl dát inzerát na člověka/ministra, který dokáže nemožné na počkání a zaázraky do tří dnů ... ;-)

2 0
možnosti
Foto

Dobrá rada nemusí být drahá. Ale dobře míněná rada se většinou prodraží. A pokud jde o ten inzerát, tak já si právě myslím, že se již ten požadavek naplnil.

0 0
možnosti
BJ

No tak co vlastně chcete,, opozice se dnes po zveřejnění pejska nechala slyšet, že konečně existuje plán rozvolňování, to, po čem pořád volala, je na stole a vy nejste spokojen. Inu, kdo chce psa bít, hůl si vždy najde

1 0
možnosti
Foto

Kde vidíte u nás opozici? Rozvolňování? To je jen taková hra slov. Kličkování od mantinelu k mantinelu. My potřebujeme dlouhodobý strategický plán, který se bude opírat o realitu. O tvrdou realitu. A pokud jde o tu hůl. Je těžké ji nepoužít, když o ní zakopáváte na každém kroku.

1 0
možnosti