Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Začínám nabývat na přesvědčení, že vy skutečně věříte, že jste byl obdařen inteligencí ve větší míře, než ostatní.

Já si naopak pana Blatného cením, že dokázal tento nevděčný post vůbec vzít.

Proč vy se neobětujete a nedáte svůj geniální mozek k dispozici ? Vždyť vy víte nejlíp, co je potřeba, aby čísla klesala.R^

3 2
možnosti
ZZ

s tím co tam dělá, společně s duškem by tam mohl být i pepek vyskoč, proč například zastavili vývoj naší vakcíny a odevzdali se do rukou zcela neakceschopné eu?

0 0
možnosti
JP

J41i46r45i 76P86i50l19n94y

6. 1. 2021 11:14

O politicích se říká, že nakonec zvolí to správné řešení, ale až poté, co vyzkouší všechna špatná.

0 0
možnosti
JS

Promiňte, ale Váš článek pouze hovoří o tom, že všechno co vláda dělá je špatně, ale o to co by bylo dobře ani slovo. Když jste takový znalý a zcestovalý, buďte tak laskav a poraďte vládě jaká opatření má udělat třeba 1.března 2021. Po bitvě je každý generálem.

7 0
možnosti
DS

Zavedl bych kvalitní testování a sledoval průchod nemoci a následné imunity populací https://www.dzurnal.cz/index.php/2021/01/03/profesorske-exegeze-spolehlivost-pcr-testu/. Stálo by to peníze, ale následné ekonomické ztráty a ztráty na životech byly ve zcela jiných řádech.

1 1
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik