Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Očkování má smysl tehdy, pokud první očkovaní budou stále ještě krytí vakcínou v době, kdy budou očkovaní ti poslední. Izrael to dělá dobře. U nás to budou vyhozené peníze, protože se to nestihne.

0 0
možnosti
MB

Odpověď na otázku - Jak postupovat ? Dává Izrael. Tam nespí, nesní, nežvaní a opravdu makají ! Východisko vidí ve vakcinaci. Tedy 70.000 osob denně, následně 150.000 a jsou na počtech - Za necelých 14 dnů = 1 milion lidí ! Jinými slovy řečeno, tímto tempem bychom v ČR byli v 02/2021 - Hotovi ! Vláda odborníků říká, že se v únoru můžeme zaregistrovat !? Jak to nás Velkovakcinář vlastně myslí ? ANO, asi na své rukojmí myslí Jdeme příkladem, všichni se od nás učí a tiše závidí ! ... :-)

5 3
možnosti
MB

p. NIkl - Vy vážně nemáte chybu. Sdělujete - "Nejsme rukojmí, co s tím vlastně dělat ? Odpovídám fakty, že to tedy jde = Konat a očkovat. Opět mínusujete. Josefe vážně, co proboha negujete ? Výsledky Izraele, který nežvaní a skutečně pro lidi koná ...? :-)

2 2
možnosti
MM

Nesouhlasím s některými opatřeními vlády, ale máte nějaký jiný, fungující, "nehysterický" návod a plán jak situaci zvládnout?

4 1
možnosti
MK

Třeba méně chaosu. Aby informace sděloval jeden - po dohodě s ostatními. Ne aby ráno něco řekl Hamáček, v poledne Blatný, odpoledne Havlíček, potom Plaga a každý z nich pustí jinou informaci. Školy se budou zavírat - nebudou se zavírat.... A Babiš pak dělá, že o ničem z toho, co řekli, neví. Jako nejhorší v tomhle byl Prymula. Ráno řekl, že zítra se vše dozvíme a odpoledne to vyslepičil. A tak je to se vším. A ted pokračují s očkováním. Nejsou očkovací centra , nikdo neví, kdo a jak bude očkovat- tedy až bude vakcína, hodí se to na nemocnice a starejte se. Hezky to vládě/Babišovi včera řekl v televizi jihočeský hejtman. Nulová komunikace směrem ke krajům.

8 5
možnosti
JN

J56o94s50e66f 46N59i94k84l

4. 1. 2021 11:22

Rv....,nejsme rukojmí vlády, ale pandemie Covid-19...co s tím chcete dělat?....

6 7
možnosti
TT

Ňáká pandemie Covid-19 existuje jen v báchorkách zločinných pastýřů a jejich věřících oveček.

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik