Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J64a21n 43J73a94n45u41š15k53a

22. 3. 2021 18:11

Vemte vidle na jeho babicku

0 0
možnosti
RS

Jak se poznal dobrý hospodář od špatného? Podle toho, jak se staral o svůj dobytek. Stačilo zajít do chléva a podívat se.

Jistě chápete, jak to myslím.

2 0
možnosti
RS

Jak jste rozpoznal hnůj od čisté slámy na podestýlku? Prostě jste musel každý den vykydat tu včerejší posmolenou slámu. Anebo musí mít ten hospodář citlivý nos na rozpoznání špíny od čisté slámy.

0 0
možnosti
Foto

Nezdá se mi, že by dvornímu radovi nabízeli komunisté po Únoru členství v partaji. Spíše by jeho potomkům znemožnili studium. Moje babička by na ně vzala necky a valchu, protože vždycky říkala, že politika je špinavé prádlo a na tom se nic za 70 let nezměnilo.

0 0
možnosti
Foto

Tu a tam se objevují názory, že každý, kdo by se chtěl stát poslancem, by měl napřed 10 let podnikat /a nebýt přitom v mínusu/. Díky článku autora bude možné po dnešku doplnit zájem o poslaneckou kandidaturu o další profesi - vedle podnikání absolvovat další 3 roky na soukromém statku a hezky tam kydat hnůj.;-O

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik