Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud se podíváme na jakoukoliv vládu z hlediska svobody jednotlivce, tak vždy jde o podivný komplex uměle vytvořených institucí, jejichž úkolem by měla být koordinace mezilidských vztahů. Bohužel jedinou metodou těchto koordinací je donucení, které ale vede k sociálnímu napětí a nedůvěry a neustále vzrůstajícímu strachu lidí z lidí.

Je zajímavé klást si otázku jakou vládu máme, ale zajímavější je zjištění, že jakákoliv vláda je tu hlavně proto, aby zabezpečila úžasný život vládnoucí kastě.

0 0
možnosti
Foto

Jedno můžeme tvrdit s jistotou, na níž bychom se shodli se všemi našimi politickými subjekty, včetně premiéra, presidenta, dokonce i s kardinálem Dukou, Xaverem Veselým, Janou Bobošíkovou, Václavem Malým, Rumburkem, Rumcajsem , červenou Karkulkou..........: Že Stalin v tom tentokrát zase nejede:-)

0 0
možnosti
Foto

Nepochopil jsem? Hlavně je vždy nutné vycházet z toho, jak si daná vláda říkala sama, tedy "vláda národního porozumění". A začít obtížně vysvětlovat, proč toto označení není vhodné.

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane, můžeme se jednou pro vždy dohodnout na tom, že rovina vašeho uvažování, kterou analyzujete mé texty, je zcela odlišná od roviny mé, ve které texty píší. Takže se nikdy nemůžete dočkat toho, že by vás můj text „uspokojil“ a stejně tak odpověď.

0 0
možnosti