Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Nevim, ja za hlupaky povazuji ty, kteri pisi o necem, o cem nemaji nejmensiho tuseni. A podobne i "uspesne emigranty" kteri se z te "uspesne ciziny" vratili domu, protoze se jim tak strasne styskalo.;-D

0 2
možnosti
Foto

Nejsem si jist, zda vaše reakce má něco společného s mým textem. Řekl bych, že asi reagujete na něco, co vám zcela uniklo. Tímto to ale nedohoníte.

3 0
možnosti
OH

Z Vašeho článku jsem nepoznal, jestli jde o satiru, nebo je myšlen vážně.

0 0
možnosti
JT

J51i91r53i 13T38i82c16h28y

3. 11. 2020 16:28

Nejsou. Jsou velmi pracoviti (ti puvodni), nadani a technicky vyspeli. Za poslednich pres tisic let se vsak vyznacovali znacnou agresivitou a rozpinavosti, ktere dosly az ku zverstvum druhe svetove valky. Ted se otaci na druhou extremni stranu.

0 0
možnosti
Foto

Takže čekají, až je my konečně „převálcujeme“? A splníme odvěký to sen komunistů.

0 0
možnosti
PK

Huhlající bubáci v Česku, kterým není rozumět. Nic proti, ale paní Merkel také není žádná řečnice.

0 0
možnosti
Foto

Kdy jste ji posledně naslouchal?

1 0
možnosti

M48a40r79t16i29n 65Š81u54l44c

3. 11. 2020 14:29

No, ať se na to díváme zleva nebo zprava... můžeme se sice přít o jednotlivostech a detailech ...ale stejně to plus/mínus proběhne všude přibližně stejně.

A pokud jde o Němce, ano, doposud se vyznačují větší disciplinovaností.. což má své výhody i nevýhody.. Výhody jsou zřejmé.. když ale udělají "botu", tak tedy pořádnou. ;-)

Možná ta dnešní politika povzbuzované imigrace má za cíl eliminovat rizika příliš stádovitě disciplinované společnosti ..ale možná je to samotná ta "bota";-D

0 0
možnosti
Foto

No jo, no jo. Já ale myslel na tu českou „botu“.

0 0
možnosti
VB

Moc vašemu článku nerozumím, takže jen pro jistotu: ne, Němci nejsou národem hlupáků, po 2. sv. válce se rychle navrátili k vysoké laťce celkové kultivovanosti, vč. smyslu pro dobré hospodaření nebo ochranu lidských práv. Základní školy a školky se v západ. zemích moc nezavírají šmahem, jen lokálně dle míry nákazy. Bez roušky může politik mluvit tehdy, když nikoho dalšího nemůže ohrozit. Na tiskovce s publikem je lepší tu roušku mít. Německo patří k těm nejlepším světovým hospodářům, máme se čemu učit. Míra toho, co se během pandemie uzavře či nikoli, není nastavena jednotně celosvětově, politici to zkoušejí s odborníky sem tam různě členit s určitými cíli (při vážení rizik a přínosu). Vychází se i z podmínek dané země, např. někdy se děti více vozí do škol autem rodiny či školním autobusem, takže neohrožují tolik ostatní občany v MHD.

4 0
možnosti