Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já myslím, že pohádek z výšin naší vlády slýcháme denně dost a dost, určitě netrpíme nedostatkem.

A s tím lhaním je to také trošku jinak. V našich končinách už jsme přívalem lží otupěli natolik, že lhaní už se nebere jako zásadní prohřešek. Vzorem nám budiž např. náš Brouk Pytlík premiér, který lži, nepravdy a nepřesnosti rozhazuje plnými hrstmi a hodně lidí mu za to ještě tleská.

2 0
možnosti
ZZ

Pan Kotyk opět dělá z prdu kuličku !!!

;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

A pan Zavadil si s ní cvrnká do ďolíčku. ;-D

0 0
možnosti
VB

Průběžně radši přepínáme na nádherný britský seriál Jistě, pane ministře či Jistě, pane premiére. Je to úžasně chytrý a vtipný, literárně filmařská karikatura chyb politiků i úředníků. U tohoto seriálu se aspoň zasmějeme, u zpráv z Česka jsme smutní, protože jde bohužel o realitu, nikoli o nadsázku.

1 0
možnosti
Foto

Jste si s tou realitou a nadsázkou tak jistá? Já tedy ne.

0 1
možnosti
LH

Pane autore, ono také záleží, které zprávy posloucháte.Ano, politici lžou,ale každá televizní stanice si zprávu překroutí podle svého a pak nevíte o vlastně ten politik povídal.

Některá tv stanice řekne svůj komentář a vystřihne z politikova projevu určitou část aby se jí to hodilo do jejího komentáře.

Jiná tv, dá polovičku projevu a pak to střihne a pokračuje další části projevu.

Víte, občas si ze záznamu poslechnu zprávy ze všech tří našich nejsledovanějších tv a každá tv to prezentuje jinak, to znamená je to jinak sestříhané aby se to hodilo té tv.Ono stačí někde vypustit jedno slovo (vystřihnout z projevu), jinde před projevem říci svůj komentář a z projevu tam dát 5 - 10 sekund a ta zpráva vyjde vždycky jinak.

Za komunistů byla cenzura na zprávy, dneska tu cenzuru má každá tv nastavenou jinak.

2 0
možnosti
Foto

Nestalo se vám, že v každém "projevu" říká i politik něco jiného?

0 1
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik