Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

To jsem si všiml, jak je rusofobům nás rusofilů v každém příspěvku strašně líto. Já nevidím důvod, proč by mi jako rusofila bylo rusofoba líto. Prostě panbů to tak rozhodl a já ho plně respektuji.

1 0
možnosti
RM

rusofilovi bylo rusofoba ... pardon :-) ale všude samej rus

1 0
možnosti
RM

Neomluvíme. USA ve Vietnamu vyvraždily přes 3 milióny civilistů a do dneška tvrdí, že to bylo za správnou věc. Omluva nula. A my jsme v americkém gangu teď.

1 1
možnosti
FD

Jakých"civilistů"? Válčil tam kdo mohl.

Stejných "civilistů" jako v Gaze? Stejnýchcivilů jako separatistů na Ukrajině?

Všude samej civil a Kalašnikova pod kabátem ,kavtanem,nebo pod  nějakým hadrem..

Tam kde se bojuje umírají často i civilisté to je sice smutné,ale naprosto normální.V Berlíně jich také padli tisíce a vadilo to snad někomu?

1 1
možnosti
Foto

M13i54l37a49n 17K13a94s45l

4. 9. 2014 15:18

a kdo se mu neomluví, pošupajdí na Sibiř do gulagu

2 1
možnosti
MN

Před časem někde proběhla nenápadná zpráva, že muslimové v Moskvě žádali o možnost si vybudovat vlastní muslimský hřbitov. Moskevské úřady zcela v klidu odpověděly, že to není třeba, ať využívají stávající hřbitovy, kterých je dostatek a které jsou jim zcela k dispozici. Prostě howgh a dál o tom nikdo nedebatoval.

U nás by to okamžitě řešila Šabatová, Diensbier, herci, celebrity, ustavila by se vládní komise, ve větších městech by probíhaly demonstrace za svobodu náboženství na hřbitovech, podepisovaly by se petice pro a proti a stejně by se pořád nevědělo, jestli teda muslimské hřbitovy ano nebo ne.

No a kvůli těmato dvěma přístupům Putin muslimy zvládne a Evropa ne. Bude to Evropa, která bude potřebovat Putina a ne Putin Evropu.

4 0
možnosti
MN

Možná, že až bude jednou vyhlášený Evropský chalifát, tak budeme rádi, že nás nechá Putin do Ruska emigrovat.

Spor mezi EUSA a Ruskem je pořád sporem podobně smýšlejících bytostí, které jsou dnes už téměř na stejné technické a životní úrovni a mají pochopitelné kultury.

Ale spor mezi EUSA a islámským světem bude sporem dvou civilizací. EUSA bude mít v podstatě co dělat s "mimozemšťany", u kterých nevíte, čeho jsou schopni.

2 2
možnosti
JB
MR

ale ano! V Rusku je daleko vice muslimu nezli v zapadni Evrope, a chte nechte Putin bude muset prestat blbnout a prilezt s prosikem, aby se mohl se Zapadem a NATO spojit. Rusu je cim dal mene, a Cina ciha na svoji prilezitost.

1 3
možnosti
PV

Nemějte obavy, karma bude vysoká, slova jsou přesná. Jen řvouni si přijdou vyladit své mindráky a jistě budete i komunista, pátá kolona, estébák, možná i fašista.

Článek je pěkný.R^

3 4
možnosti
MF

Já tedy netuším, jak jste dokázal 32 let procestovat. Znamená to, že jste byl buď emigrant, nebo velikej komunista a asi i STBák  Pokud jste bývalý emigrant, fakt nechápu jak Vás napadlo, že bychom se Putinovi za něco měli omlouvat. Nechápu také za co. Aspoň já se mu tedy omlouvat nehodlám. 

Pokud jste "bývalý" komunista, tak tomu rozumím a chápu Vás. Nakonec předseda svazu bývalých sudetských Němců po nás chce taky omluvu každou chvilku.

5 3
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik