Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Miluji tzv. "Demokraty", kteri neuznavaji jiny, nez ten svuj nazor a naprosto ignoruji vetsinu... Vzdyt schazelo pouze jedno, aby ve Volbach zvitezil nekdo jiny... postavit proti Zemanovi lepsiho Kandidata ;-) ne pouze nekoho, kdo vyjde do prvniho patra po svych :-/

0 0
možnosti
RG

R41e64n85é 68G89u80r28a72l

31. 12. 2020 20:54

Koukám, že pan autor má na sklonku roku (života?) tendenci určovat, kdo je a kdo není řádný občan... Tož sem s nějakými parametry, vo čem ten něřád bude? Dlouhý vlasy? Nenaočkovanej? Ten, co nedůvěřuje EU? Kdo nerad řeporyjského hulváta? Nebo snad, nedejbože, někdo s vlastním (teda hlavně jiným) názorem?

1 1
možnosti
JS

Já spíše pochybuji o tom, že jeho proti kandidát z první volby je občanem ČR, neumí česky a ani nezná českou hymnu, což je třeba u žádosti o české občanství docela důležitý požadavek a ke všemu na ČR v zahraničí plive kudy chodí.

4 7
možnosti
IM

I23v31a63n 93M88i95n23á92ř

31. 12. 2020 13:35

Jen bych rád autora doplnil. Jsme tak demokratičtí, že u nás může být prezident obklopen - i řadou velmi nedůvěryhodných osob.

3 0
možnosti
Foto

Jak tak sleduji diskuzi, mají mnozí velice zkreslenou představu o roli prezidenta.

6 0
možnosti
JM

To jo, některým stačí, že klade věnce a načůrá do politického mraveniště. Na takovou funkci dost málo.

2 0
možnosti
TH

On to má Zeman se svými voliči velmi jednoduché. Kdysi s radostí ocitoval lékařskou studii, která praví, že 70% obyvatel je mdlého rozumu a dokonale toho využil.

Přišel Hitler, označil Židy jako viníky všeho zlého a zfanatizoval většinu Němců.

Přišel komunista, označil buržoazii jako viníka neúspěchu všech průměrných a zasel do společnosti třídní nenávist.

Přišel Zeman, ukázal na intelektuály, které ocejchoval jako pražskou kavárnu, jež je zodpovědná za to, že se jeden má lépe než druhý, což je v rovnostářské společnosti špatné a vyvolal novou třídní nenávist, kterou škodolibě průběžně živí. Takže máme zbytečný senát, zbytečné neziskovky, zbytečná veřejnoprávní média, zbytečnou kulturu, zbytečné humanitní vědy, zbytečnou starost o lidská práva ve světě, zbytečné výroky soudních rozhodnutí atd.

Na jedno však zapomněl, máme úplně zbytečného prezidenta.

Ale buďme v klidu, žádný strom neroste do nebe.

13 3
možnosti
PK

Ono mdleho rozumu jsou ve velkem mnozstvi i odpurci p. Zemana, nejlepe je to videt kdyz se mu posmivaji kvuli jeho zdravi.

7 5
možnosti
PK

Milos Zeman je jeden z nejlepsich prezidentu jaké jsme kdy meli. Je mnohem lepsi prezident nez byl Havel. A nejaci kecalisti na tom nic nezmeni.

8 12
možnosti
TH

Když je jeden z nejlepších, tak sestavte žebříček, prosím. Opravdu jsem zvědavý.

3 0
možnosti
DH

D78a91v37i32d 92H84o48l82e64c

31. 12. 2020 10:23

Zeman má sice nemocné nohy ale mozek má v pořádku, což se o některých politicích nedá říci. To že občas obrazně řečeno načurá do politického mraveniště je v pořádku a pak s úsměvem sleduje ten cvrkot.

7 14
možnosti

Jestli se domníváte, že úkolem prezidenta je "občas načůrat do politického mraveniště a pak s úsměvem sledovat ten cvrkot", máte dost svérázné představy o funkci prezidenta ČR.:-P

15 2
možnosti

Milos Zeman je nejlepsi reprezentant obcanu nasi republiky (vcetne jeho odpurcu). Nikdo jiny tak pekne nereprezentuje jejich vlastnosti :-P

3 1
možnosti
JK

J97a73n 87K39o48z86l21e54r

31. 12. 2020 8:55

Potom jakou slátaninu jste zplodil si nemyslím že jste občanem naší republiky

1 6
možnosti
RK

Podle vaší češtiny se domnívám, že vy Čechy dokonce nenávidíte, pane Kozlere.;-)

7 2
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik