Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přehlasovat jej lze, ale je to houby platné. On na to dbát nebude.

0 0
možnosti
JK

Vaše úvaha je skutečně správná, navíc prověřená historií. A proto musí i já důrazně varovat před nástupem našeho blekotajícího diktátora. Jednoznačně se připravuje na svoje převzetí trůnu. Poznáme to ve chvíli, kdy začne on a jeho média vyhlašovat, že zvítězil nad pandemií i kdyby jen částečně, třeba tím, že naočkoval národ.

Z historie víme, že nástupu diktátora předchází většinou krize společenská následovaná krizí ekonomickou. Ve chvíli, kdy je dost nespokojených lidí prahnoucích po snadném a rychlém řešení, nastupuje diktátor s jednoduchými hesly. Jde o útoky proti stávajícímu systému, který chudákům nepomůže a že jedině on má snadné a rychlé řešení. Tak ale to řešení není pro všechny, velmi tvrdě se postaví proti vybrané skupině osob, kteří za všechno mohou a na kterou pošle své věrné. Nálepkování je jedna z účinných metod, dnes není potřeba přišívat symboly na kabát, stačí označkovat nešťastníka na síti a šířit to dál. Nastupující diktátor musí být chudák jako všichni ostatní jeho přívrženci a tady je náš diktátor trochu v úzkých, chudákem rozhodně není, ale pracuje na tom, taková mediální zkratka "antibabiš" je na chudákovství velmi vhodná, on sám chudák proti všem, ale nemusí to stačit, určitě přijde s další bombou.

Věřím, že jsme si v praxi ověřili jak plané sliby jsou při stoupání k moci, a že jediným cílem vůdce je vlastní prospěch a uspokojení osobní touhy po moci.

Z okolí vůdce utíkají mozky a zůstávají jen "ustrašení králíčci", vůdce nesnáší chytráky a nakonec si to s nimi vždy vyřídí. Potřebuje dělníky, žádné vzdělance s rozhledem, tak proč by se měla dělat nějaká zbytečná maturita, že.

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik