Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

...pokud jsem správně viděl a slyšel originál projevu, pak pan prezident v kontextu s předmětným bonmotem zmínil i sám sebe....a za sebe, žádný návod jsem v tom nezaznamenal (že by opět "podle sebe soudím tebe"?) Tradičně - za snahou některých politiků dělat z komára velblouda, je evidentně snaha odvádět pozornost od podstatných a pro společnost mnohem důležitějších témat, nemluvě o další šanci zbytečně protahovat jednání sněmovny.

poslanec PSP ČR

3 0
možnosti
Foto

;-) Tentokrát je název oné zbraně užíván proti prezidentovi. Sám jí ,,nabídl". Vědomě. Je třeba se zamyslet komu a proč;-) Jinak už Dr.C.H., ale i jiní pravili, že nejvíce lidí s ,,jistými" rysy, až příznaky, lze nalézt mezi např. generalitou, politiky, atp.A proč? Viz.např. Egyptˇan Sinuhet ( spisovatel Valtarti) pravil: ,,Jsou tři základní motivace lidského konání. Majetek, moc, sex. A kdo nemá skrupule, jde především po moci. Ta to ostatní zajistí." Ani mnohdy příliš inteligence není třeba. Nakonec ani ,,vyčúranost" s inteligencí nemusí mít nic společného. Ovšem IQ u M.Z. mnozí podceńují. Nejvíce ti, kteří jej nenávidí. Možná i ....;-)

Nu, a ta zbrań též může dávat pocit moci. Někdy až absolutní. Nad životem i smrtí. Druhých:-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik