Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Staci chvili sledovat moderatorky Udalosti a uvedomite si, ze zeny dokazou byt vzdy vetsi fanaticky. To platilo za Gottwalda i za Havla a v Ceske televizi to zustalo, i kdyz nektere budovatelky pravdolaskarskeho mafianskeho kapitalismu odesly. Pisarovicova, Tvaruzkova, Krouzkova, Drtinova, Hynkova, Fridrichova...

0 0
možnosti
JJ

Rada České televize?

0 0
možnosti
Foto

To je bohužel prozatím jen zbožná touha, protože zatím jen na vše kývá, nebo se ukájí nesmyslnými rozhodnutími. Její vliv je v podstatě v tom, že žádný neuplatňuje.

1 0
možnosti
LN

..přece ten....Sálus....velkej Žid....co tahá za provázky....;-)

0 0
možnosti
NM

...odpovím vám otázkou...Vy to ještě nevíte??8-o

0 0
možnosti
Foto

Ve své podstatě nevím, protože se jedná o společenský fenomén moci, která se svým způsobem osamostatnila a žije v určitém politickém vakuu. I když to právě na první pohled není patrné. Proto se také nikdy nemůžeme dohodnout, kdo v tom má prsty.

2 0
možnosti
JD

J35a49n 96D26v29o23ř76á84k

25. 4. 2015 13:59

No dobře, pane Kotyku, tak za všechno může Petr Mrzena. A to si vážně myslíte, že má natolik volnou ruku, že i kdyby jeho nadřízení si stokrát mysleli, že dělá z Událostí žumpu, nikdo z nich by ani nepípl? 

Oni totiž mnozí  z těch redaktorů, jak se říká, sežrali všechnu moudrost, a domnívají se, že televize jim patří. Akceptovat šéfa se jim nechce. Přitom například do skladby zpráv jim nic není. Od toho tam jsou přece jiní. Když se jim to nelíbí,  ať to zkusí jinde. Jenomže  tam by  takový veget, jako  natočil  tři "kousky" za týden,  neměli.

Když už jste "objevil" Mrzenu, na což stačí jedno kliknutí na web ČT,  tak kdy už objevíte třeba také  Zdeňka Šámala?  Jeho rovněž považujete za neználka  a parazita, který neví vůbec nic o současných obsahových i formálních trendech zpravodajství  v kontextu  s on line médii?

A když už jste se smířil s tím, že se nedozvíte, kdo politicky zpravodajství ovládá, tak by bylo dobré, abyste se aspoň pokusil - při vašich zkušenostech - napsat  na kterou politickou stranu jako protektorku usuzujete, a  uvedl  pár  konkrétních příkladů, abyste jen nezůstal v obecné rovině.

Nadržuje ve zpravodajství Čt pravici?  Nebo levici?  Prezidentovi Zemanovi, nebo skoroprezidentovi?  Putinovi, nebo Porošenkovi?  Odstřeluje někoho?  A koho?  Je toho ještě víc, co by chtělo odpovědi, ale nepřu se s Vámi v tom, že  chybí  zpravodajství vyšší profesionalita, to rozhodně.

Ale nazvat někoho parazitem, při  Vašem vzdělání, je buď projevem mimoděčného úletu nebo vzteku , že  jim to v ČT  sám nemůžete ukázat.

1 6
možnosti
Foto

Zapomněl jste, že nazvat někoho parazitem může být projev či sdělení poznané skutečnosti. Nebo se to nehodí?

2 0
možnosti
KV

Ve skutečnosti je mi jedno kdo politicky ovládá ČT. Silně mi ale vadí, že to musím platit.Rv

4 0
možnosti
JH

Vaše otázka v nadpisu nedává smysl. Samozřejmě všichni vědí kdo ovládá veřejnoprávní sdělovací prostředky. Jenom naprostý blb by to nepoznal po třech minutách sledování jakéhokoliv veřejnoprávního kanálu, lhostejno zda televize nebo rádio.

3 0
možnosti
Foto

Já jsem tedy asi blb. Můžete mi tedy napsat jméno toho člověka, který ovládá ČT?

0 1
možnosti
AK

Pěkně napsáno, já už nevidím vůbec žádný důvod platit ČT nebo Čro. Trošku jsem neměl čisté svědomí,  že sleduji ČT Sport, ale jakmile mě i ten přesvědčil, že vlastně má své sponzory (viz hromada reklam) tak už ho mám.

1 0
možnosti
Foto

Můj problém je ten, že jsem zastáncem existence veřejnoprávních médií. Pokládám je za nezbytné pro kulturní společnost, která je potřebuje pro zprostředkování všeobecně platných morálních norem. Což právě v současné době naše ČT ne zrovna plní. Spíše dosahuje opaku, jak je právě vidno podle reakcí veřejnosti, jež nenalézá důvodu, proč by je měla finančně podporovat. Nejvyšším stupněm arogance vůči veřejnosti je pak fakt, že nikdo z vedení ČT není nucen postavení ČT před veřejností obhajovat. O to se již, jak jsem napsal, postarají mlčící politici.

0 0
možnosti
Foto

KARMA.

Dospěl jsem k podobné skepsi před několika lety a pak jsem se rozhodl, že už takovou i už nechci a přestal jsem sledovat veškeré zpravodajské a politické pořady. Ve všech TV. Sleduji jen informace z různých stran na internetu a je mi výrazně lépe.

Jako teorie je to velmi dobrá a účinná obrana proti nevhodnému vysílání. Ale jen teoreticky, proto všeobecný bojkot je v této zemi nemožný.

3 0
možnosti
Foto

I44v41o 46C76i83l41i60c11h

25. 4. 2015 13:21

Jako vždy velice trefné R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik