Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Mně to přijde jako pošlapání skutečných událostí, použít k natáčení na toto téma improvizaci laických herců.

Možná nebo spíš se paní režisérka spíš sama ukájela v hrůzách minulosti.

Jestli ji podobná témata uspokojují, pak měla k pseudoosvětě natočit raději porno, to taky nechce vidět každý.

0 0
možnosti
JR

J46a67n 27R40á20ž

24. 5. 2015 14:51

ČT mne zajímá jen jeden den v roce a to když s notným skřípěním zubů platím televizní daň, eufemisticky nazývanou "koncesionářský poplatek". Sice nechápu že něco, co je pod hrozbou sankce státem od občanů vymáháno, není daní, ale je to obdobné jako se zdravotní daní, nazvaném státem "pojištění ", ačkoliv s pojištěním nemá nic společného.

K věci: Naštěstí nejsme závislí jen na tom co nám předkládá dotovaná ČT. Satelity a kabelovky dávají bohatý výběr a tak ČT abstrahuji. A to je hlavní rozdíl mezi " dřív" a "dnes". Dík zato!

P.S. Jelikož od začátku ukrajinské krize už zcela nepokrytě ČT upravuje realitu podle názorů klubu přátel " pražské kavárny" a protektorů z Tržiště (sídlo nejmenované ambasády), nedívám se ani na ČT 24.

1 0
možnosti
Foto

J25a43k20u29b 71R19o57t29h

24. 5. 2015 11:49

Máte pravdu, pane kolego. Mnohem lepším počinem ČT by byla realityshow Život v normalizaci. Třeba by se ty hromady nostalgiků při připomenutí toho, jak to bývalo, lekly a netvrdily by, jak to tehdy bylo super.

Ale vážně - ta RS mi nijak nepřišla jako něco, co bych měl řešit. Vcelku dobrý nápad, ne už tak dobré zpracování, uvidíme dál, co z toho dramaturgové dokážou vytěžit. Říci ale, že měla ČT raději natočit dokudrama či dokument o životě na Ukrajině mi přijde poněkud mimo.

0 0
možnosti
Foto

Nenapsal jsem, že by ČT měla raději natočit dokument o Ukrajině. Jen, pakliže by natočila, tak by asi….takže, prosím, přeci jenom trochu pozorněji číst. Je to možná nuance, ale pro mne podstatná pro celou argumentaci, která se ubírá přeci jenom trochu jiným směrem.

0 0
možnosti
MR

Problém je ale ve Vás, zde svůj pohled na svět přenášíte na druhé a vlastně jim "určujete"  co je dobré a co ne ... .

Dnešní doba se liší od té minulé a to že nenařizuje lidem na co se mají dívat, jaké diskuse se držet .... , ale sami se stát tím jež budou pracovat s ději, stavy a informacemi, číst mezi řádky, což je mocný nástroj jednak rozvije lidské individuality a jednak duševnosti.

Zde už se vlastně hraje jiná hra, ne o společnosti ale je to o lidech ... . 

Máme obrovské štěstí že je zde svobodný přístup k internetu, k televizním kanálům, jen je potřeba pochopit že už nám jak si nebudou zprostředkovávat jednu iluzi světa a společnosti, neboť ta se zakládá již na jiných hodnotách které společenské skupiny podle svého tahu a potřeb mají jiný ... .

Vy prostě máte totalitní myšlení a nechápete kontexty této doby kdy je to čistě na lidech a ne na straně ... .

Veďte polemiku ale nezatahujte do ní celou společnost, to vždy je základem pro její manipulaci .... .

0 5
možnosti
Foto

Děkuji za poučení, ale nevezmu si ho k srdci. Důvod je jednoduchý. Obsah Vašeho celkem komplikovaně formulovaného sdělení je, že každý nese odpovědnost sám za sebe a nikdo za toho druhého. Doufám, že nejste pedagog. Pakliže ano, tak mne ponechte v mé „nevědomosti“.

2 0
možnosti
JS

Pane Kotyku, klobouk dolů. Nejlepší článek od vás, který jsem četl. Překonal jste sám sebe. Samozřejmě karma. R^R^R^

4 0
možnosti
OP

Díky za příspěvek, nikdo by mě totiž nedonutil se na takovou hovadinu dívat

11 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik