Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Vystihnuté presne. Mňa tiež nebaví sledovať správy, kde forma je nadradená obsahu. Ja celkom chápem pôvodný zámer režiséra - aby správy boli dynamické. Pretože je dynamická doba a všetko je akési zrýchlené. Ale čím som starší, tým mám radšej pokoj a uvoľnenie. Už ma totiž nebaví sa stále niekam "dynamicky" hnať ako pes sa svojím chvostom /ocasom/. Zistil, že menej je v tomto prípade oveľa viac.

Samostatnou kapitolou je samozrejme obsah. Mám dojem, že máloktorý redaktor v médiách (či už rádiu alebo TV) vôbec rozumie tomu, čo číta. Má za úlohu to prečítať "dynamicky", ale obsah je pre neho zvyčajne španielska dedina /vesnice/.

0 0
možnosti
MB

Myslím ,že nejste osamocen, právě naopak. Ale co je Vám/nám to platné......

2 0
možnosti
Foto

Já proti zpravodajství a podobným pořadům vůbec nic nemám.

P.S. Nedívám se na to.

1 0
možnosti
JJ

J22a55n 40J91e69l97í94n84e50k

22. 1. 2016 10:30

ČT vysílá tři druhy zpráv. Jedny jsou pravdivé - přesný čas. Druhé jsou pravděpodobné - počasí. A potom jsou ty ostatní.

ČT je prapodivný podnik, dnes ovládaný syny a dcerami těch, kteří ji ovládali za bolševiků. Ti mezi sebe nikoho nepustí, leda snadno ovladatelné amatéry. A všichni si navzájem přihrávají kšeftíky.

NIKDY NIKDO i z profesionálů ještě neuspěl s námětem pro ČT. Poslal jsem jich přes sto a vše zahodili. Nebo ukradli.

Existuje jediná možnost: Všechny zaměstnance ČT propustit a ČT zrušit. NIKOMU se po ní stýskat nebude, to mi věřte.

6 0
možnosti
EP

Jste velice objektivní, když se domníváte, že jste s "neustálou kritikou ČT Události zcela osamocen". Mýlíte se, protože jistě je mnoho těch co si pamatují nemilosrdný boj televizních odborářů s veřejností v roce 2000 až 2001 ve kterém s pomocí některých politiků " zvítězili" nad demokracií a nenechali se odehnat od plných koryt do kterých se stále nasypává každý rok cca 6 až 7 miliard. Je toho tolik, že si mohou dovolit vymýšlet stále nové "poučné pořady", neboť se domnívají že občan je pitomec co musí být trvale poučován.

Myslím, že nejde jen o Události, ale i OVM, 168 hodin, Interview ČT 24 a různé "analýzy politického dění" s přizváním "odborníků" z všelijakých tiskovin či z nesčetného množství VŠ, politologů, sociologů a podobných "vzdělanců". Pro ně pozvou lovnou zvěř vyznačující se zdravým rozumem, do kterého se pustí se zlobou v oku a jedovatou slinou na rtu.

Nedovolí oběti říci ani holou větu a někdy dokonce se ani nadechnout.

Nezbytnou kvalifikací pro tyto odborníky jak interní, tak externí je především skákání do řeči a také příprava různých špeků, které po jistém zkomolení hází

na předem odsouzené, kteří se v dobré víře nechali nachytat a vlezli do jámy lvové, jako za dávných časů křesťané do arény. V současnosti to není k pobavení, ale k pláči. Snad si i naše veřejnost vezme příklad z Polska

9 1
možnosti
MV

M20i75l66a58n 63V71i40k

22. 1. 2016 10:22

Nehaňte Události! Je to jeden z minima pořadů ČT, který začíná přesně! Ty ostatní mají začátek (i konec) tak o pět minut opožděn kvůli prachy nesoucím reklamám....;-D

0 0
možnosti
JC

Dík za informace.

Nekoukám na ČT a tak bych to bez Vás nevěděl. Teď vím, že mám i nadále na ČT nekoukat.

1 0
možnosti
EP

Nekoukáte, ale platíte, pokud máte přístroj na koukání. nedejte na cizí rady. Udělejte si obraz sám pokud chcete.!!

0 0
možnosti
MS

Nejspíš to bude poměry v ČT, např. Drtinovou jsem v Událostech nemusel, zato v DVTV působí přirozeně.

0 0
možnosti
MD

CT je velmi kvalitni filtr zprav s nastavitelnymi parametry filtrace, rozsireny o generator (zprav), jez na fitr nedorazily a maji se ve filtrovanem obsahu objevit. CT jako takove sikovne zarizeni je navic rozsirene o to, ze provoz majitele filtru a generatoru nic nestoji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1543x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik