Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

ČT: Občané, voláme o pomoc...! Správně úderný titulek, pane Kotyku, chválím za jedna! A otázečka: volají, volají? Esli voni Vám. zhrzenému koncesionáři, nechtí svým nevoláním, prevíti potměšilí pravdoláskařští, dělat nějaký naschvál ... :-P

2 1
možnosti
RK

Napočítal jsem v tvorbě pana Kotyka zde 64 blogů na téma ČT- kritika. A to jsem to jen přelétl. Plodnější byl pouze jistý Pepa Havránek. ;-)

2 0
možnosti
Foto

Pane Kotyku, obávám se, že se tato společnost dlouhodobě potápí a ČT s ní. A protože to trvá dlouho, je pak těžké odpovědět na otázku, kdo komu může něco vytýkat v roli poškozeného. Ti novináři jistě nejsou hloupí a dobře si uvědomují odklon od investigativní žurnalistiky. Ale komu to vadí a kdo o takovou práci novinářů ještě stojí? Každou chvíli někde čtu, že se máme dobře jak jsme se nikdy neměli. Investigativní žurnalistika není bez rizika, protože moc chce ještě větší moc a nekladou-li se jí překážky spolkne všechno. A když se jí kladou, musejí mít novináři ve společnosti oporu. To je ale dokonalá smyčka, protože nemá-li naopak společnost oporu v nich, nehne prstem. Občann je také ustrašený, podobně jako novinář, který nechce přijít o místo. Už v době TV krize jsem si kladl otázku, do jaké míry tu situaci vyvolali politici a do jaké ČT svou nedůsledností či opatrností vnímanou politiky jako slabost. Asi to byl součet faktorů. Kdo by dnes podpořil rebélii ČT - podle výsledků voleb......Kdo je víc nespokojen? Ti, komu chybějí na ČT některá vážná témata, která jsou tiše přehlížena nebo jen letmo zmíněna, nebo ti, komu vadí, že se ČT dotýká jejich zvolených favoritů? Zdá se, že tato situace není výsledkem shod okolností, ale mnohaletou cílevědomou mravenčí prací.

2 0
možnosti
Foto

Nemohu nic jiného než souhlasit. ČT je přesně taková, jakou si ji asi většina občanstva přeje. Já to vím. A když je terčem kritiky, tak se většinou jedná o střelbu jako na pouti. A máte plnou pravdu, že novinář potřebuje oporu ve společnosti. Ta však přejímá ráda hodnoty a oslovení našich nejvyšších hlav, a i té hlavy nejvyšší. Samozřejmě, vždyť si je zvolili. Ale co naplat. Jak říkal jeden klasik: Boj proti lidské blbosti se nedá vyhrát, ale jeden by ho neměl nikdy vzdát.

1 0
možnosti
JF

Nejlepší na CTjsou zprávy uváděné Železným ;-) To je bzunda ;-) Nedivím se ze je kolem toho tolik sponzorů ;-) Hlavně aby CT nedali Lauderovi jako nahradu za Novu ktera mela byt take osvetova s tim ze se ta komerce nedá verejnopravni uridit. Ale to asi nejdřív bude muset být Železný ředitelem ;-))) Ní člověk na to nemudi ani koukat a kolik je s tim legrace ;-)

1 2
možnosti
JF

Počkejte si na Mynářovou pod vedením Bobošíkové, to bude konečně extratřída korektnosti, budete spokojen! :-P

0 0
možnosti
RK

Věhlasná Filmová akademie v Písku ;-)

0 0
možnosti
RK
MM

Z té záplavy písmen a slov. které jste "racionálně" poskládal jsem získal jen dojem, že nesmiřitelně nemáte rád ČT. Oni na těch Kavkách nestáli o vaše služby?

A ještě by mě zajímalo. kde a jaké, v rámci své kvalifikace, učíte studenty jak by měla fungovat žurnalistika.

4 2
možnosti
Foto

Asi jste uhodil hřebíka. Zhrzená láska, uražená ješitnost - a navíc ztráta měšce. To musí bolet.

2 2
možnosti
Foto

K86a19r94e13l 63C67a41c87h

16. 11. 2020 10:43

Včera jsem náhodně při přepínání nechal chvíli běžet ČT 24. Běžel Newsroom. Cca po dvou minutách jsem musel přepnout. Dělalo se mi špatně od žaludku. Taková to byla ukázka smradlavé žumpy. A to prosím uváděla docela hezká mladá děva. Je strašné, jaké myšlení a způsoby práce mají lidé, které tam zaměstnávají.

6 1
možnosti
Foto

Já dávám studentům tento pořad jako příklad toho nejhoršího, co by se mělo ve veřejnoprávním médiu objevit. Bulvár non plus ultra. Jinak mnozí "herci" dělají to, co se od nich „šéfové“ tvrdě vyžadují. Osobně si myslím, že je to horší, než za „starých“ časů.

4 4
možnosti
RK

Ta obsese je ale prevít, co?

Ještě že máme tu Haničku Lipovskou, která má mnoho životních zkušeností, když hned po škole naskočila do Institutu VK a spolupracovala s Bobošíkovou. Myslím, že to je ta pravá na čistky.

3 3
možnosti
ZD

Vaše obsese je pochopitelně stejný prevít. Rada se skládá z různých lidí různých názorů a tak tam zrovna paní Lipovská patří.

4 2
možnosti
VL

Z ČT snad jen ČT2 a občas ČT 4 (když na to máme).Jinak ČT1 od zpravodajství až po zábavu - ubohost.

7 0
možnosti
RK

ČT a Český rozhlas mají dlouhodobě nejdůvěryhodnější zpravodajství. Tedy podle diváků i studií. Ten google, to je ale pravít, co?

2 2
možnosti
JH

ČT bych odpustil takřka vše, jen kdyby přestal dělat politiku - politikařit, promyšleně dělat z diváků blbce. To je ovšem v tom současném personálním obsazení jen sci - fi:-(

7 5
možnosti
RK

Pane Josefe z Vás? To je vyloučeno;-D.

3 3
možnosti
Foto

A jak se Vám líbí někteří noví členové Rady TV?

Jinak ČT už nejméně jednou platila pokutu za překročený čas, vyhrazený reklamám.

A to nemáte nic jiného na práci, než zírat na kisnu? ;-D

2 1
možnosti
Foto

Vám to prozradím. Nezírám, žiju ze vzpomínek.

2 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik