Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K52a12r77e16l 75V83o88v18e27s

17. 4. 2014 20:48

Sprška vulgarit před 22 hodinou mohla být oceněna pokutou ve výši aspoň 1 milión korun! A měli by ji uhradit konkrétní lidé kteří dali tento pořad na 20 hodinu ! Novotný rozvalený v černých slipech to byl pohled pro bohy !

1 0
možnosti

"Pan Pavel Novotný dominoval každou vteřinu filmu, určoval režii a s profesionalitou propagandisty se tak vysmál všem za kamerou, kteří možná měli prapůvodně myšlenku natočit kritický publicistický pořad."

a) jak jste prisel na zamer tvurcu dokumentu a skatulku do ktere se chteli vejit?

b) proc by meli tvurci Novotnyho smaznout a brat mu "dominantni roli" v dokumentu? A z jake pozice?

Ja videl sestrih momentu, kde se Pavel Novotny ukazal ve svetle v jakem chtel a kde dostal prostor se odkopat po svem - doprovazeno absurdne vtipnym komentarem. Za me dobry, obsah slova dokument neposkozen. Pokud jste cekal psychologicky rozbor a moralizovani, asi to nebyl porad pro vas.

0 0
možnosti

Kdo za to dostal nasypáno je moje otázka. Domnívám se, že snad není možné, aby toto vysílala televize, které platím poplatky. To je jako když by bez předchozího upozornění, že se jedná o neskutečnou "s....." vysílal Pohled fašisty na Mein kampf. Stejně jako Můj boj je blábol, který nejde běžnými prostředky změřit, pořad Dělníci bulváru je asi tak stejné kvality.  Prosím tedy ČT, aby takové odpornosti již opravdu nikdy nepublikovala. Nebyl to totiž pořad o bulváru, ale o omezencích, jak těch co dělají bulvár, tak těch co v něm chtějí být a já se na to opravdu nechci koukat. Blesk nečtu, na prásk se nedívám a debilní časopisy o tzv. celebritách bych spláchl do stoupy, protože asi kromě dvou lidí u nás žádné celebrity nejsou.

1 0
možnosti

Na to se nedalo dívat ani ze zvědavosti, co to je za póvl. Absolutní ztráta času.

0 0
možnosti
Foto

Pane Kotyku, popsal jste to poměrně přesně a proto Vám dávám velkou karmu! Ten pořad byl naprostý hnus a že to odvysílala česká státní televize je naprosto neuvěřitelné. Ale ukazuje to, bohužel, na celkový úpadek současné "pseudodemokratické" společnosti, jejíž hybnou silou jsou pouze "prachy", prachy bez morálky - a mnoho lidí je pro ně schopno udělat cokoliv. Ať se Vám daří.:-)

3 0
možnosti

Stačilo mmně pár vět hlavního protagonisty toho dne v reklamním pořadu Hyde park, které mě přesvědčily, že se na pořad nebudu dívat

0 0
možnosti

Já viděl jen ukázku. Ač jsem dřív rád chodil na Fešáky, kdekoliv se dneska objeví Novotný, nebo Novotný, tak na to ze zásady nekoukám. :-)

1 0
možnosti
Foto

Celý pořad byl výpotek party, která si státní televizi už dávno zprivatizovala. Stačilo se jen zadívat na závěrečné titulky se jmény těch, kdo se na výrobě podílel. Pokud tam nebyl pracovník ČST před rokem 1989, pak jeho potomci jistě ano. Jinak bych nelitoval paní Novotnou, ta dobře věděla, o co jde, proto nastrčila před kameru i svoji malou dcerku.

4 0
možnosti
Foto

Přepnul jsem na to v domnění, že se má jednat o zobrazení bulváru, pokud možno bez zatížení předsudky.Co jsem však viděl za tu krátkou chvíli mne trochu vyvedlo z míry.

Viděl jsem oslavný pořad na bulvárního pisálka, který mám problém charakterizovat jako útvar. Dokument to podle mne nemůže být, spíš sponzorovaný pořad s předem daným vyústěním; nejblíže je reklama.... Na bulvár a jednoho spíše vyšinutého pisálka.

A to vše ve veřejnoprávní TV. 8-o

5 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik