Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Evropský stát,

nemůže být v současné době a situaci, přijatelné řešení, protože ta těsta si nerozumí a ta největší část těsta nemůže těm ostatním částem poroučet z Bruselu, jak rychle a jak poslušně mají kynout.

Nelze se divit Britům, že už toho mají dost. Rozvolnění EU na volnější spolek států, kde každý stát řeší především své potřeby a v případě zájmu státy EU zaujímají společný Evropský postoj, je rozumné řešení.

Zatím to vypadá, že ten tlak z Bruselu je větší, než byl v RVHP.

Karma!

2 0
možnosti
Foto

,,Co takhle ty srandisty v Bruselu vypráskat bičem!"

Zatím se ,,láme chleba". A také drobí. Změna EU je nutná. Jedinou cestou je společenství nezávislých suverenních států na stejných principech, nikoli na diktátu! Britové na to poukazují již dlouho (viz. např. Farage). Jinak je to složitější. Imigranté jsou momentálně ,,jistým" katalyzátorem. Silná EU je pro svět šance, ale pro mnohé i ohrožením, coby potencial. další velmoc na svět. scéně. O jejím možném spojení s Ruskem ani nemluvě.;-)

P.S.: představa politiků jako stáda kraviček, poslouchajících ,,pastevce" je sice lákavá, v reálu ovšem spíše úsměvná;-)

0 0
možnosti
ZJ

... pane autore - dávám R^R^! A karmu. A ještě dodám ..... nevaroval nás před Vámi popisovaným stavem kdysi - zdá se to už dávno - exprezident Klaus?? Slíznul za to tehdy krutý nevděk, ale po čase se zdá, že neprávem.:-/:-/

6 0
možnosti
MK

Nechci vám nijak lichotit, ale předpokládám, že řada lidí by se ten "bič" ráda koupila i za své a šla by vám moci. Já určitě taky;-)

5 0
možnosti
Foto

Jediným řešením je ještě hlubší integrace, jednotlivé národní státy se musí rozpustit jako lžíce cukru v kávě, jinak si Evropu rozeberou Rusko, Čína, USA. Děkuji pěkně za takovou perspektivu.

Mysli globálně, jednej lokálně.

0 12
možnosti
MK

Pán Řezník nepracoval jste v minulosti (nebo v minulém životě) jako ideolog KSČ. Vaše hřímající a jedině ty z ideologického hlediska ty správné příspěvky mi připomínají RP a Kojzarovskou či Batrlovskou ČST za bolševika

4 0
možnosti
JJ

Pane Kotyku,toto je skvěle sepsané.Ode mne máte karmu a obdiv.Dík!R^[>-]

4 1
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1543x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik