Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

....trochu vám do toho přemýšlení hodím vidle....

...tamtamy hovoří o tom...že k ovládání ...a bezchybnému provozu takové věci jako je tunel...je potřeba ještě takové maličkosti, která se jmenuje  dispečink....v případě blanky měl být také...a pokud tamtamy nelžou...mělo ho...jaksi paralelně k vlastní stavbě tunelu postavit město....jenže nepostavilo....jak z toho ven...???

...problém je v tom že k místu uvažovaného dispečinku jsou (celkem pochopitelně) vyvedeny i všechny možné kabely.....ale protože město  ..dle tamtamů nemá ještě ani stavební povolení....tak je třeba najít náhradní řešení.....tím je umístění provizorního dispečinku v podzemních...dříve stavbou zřízených prostorách.....a tam je také nutno dovést náhradní (nové kabely....

...proč nové...no protože snad město přece jednou ten dispečink dostaví...a a.napojí tam ty původní....takž uříznout je by byla blbost....takse holt všechny ty kabel nějak napojí a vedou k provizornímu dispečinku....

...a teď  jsme u jádra pudla...přece nikdo nepřizná že je vůl...a nepostavil dispečink.....co když se tedy dohodneme z dodavtelem...že (jako) jsou ty kabely vadné a je třeba je vyměnit v rámci reklamace....tak se natáhnou nové......ale přitom vlastně ty původní necháte...a vlk se nažere (nikdo z města není za vola)...a koza zůstane celá (v tunelu konečně budou moci jezdit auta).....jen se to zaplatí jako vícepráce na základě reklamace...

...myslíte že to není možné....????

0 0
možnosti

Pěkná a důkladná poznámka - jinak ve svém blogu pokračujete tedy zatím jen na jiných diskusích?;-D

0 0
možnosti
Foto

Prosím, a jak je vůbec možné postavit třeba ponorku? Vždyť je stále ve vodě!

A byly tam vůbec nějaké kabely?

0 0
možnosti
SN

:-)  Mají v dnešní době, kdy jde vše vygoglovat projektanti představu o skutečnosti, kterou zná každý sedlák, že existují kabely u ponorných čerpadel,(už léééééééééééééta jsou součástí Darlingů, jestli ještě někdo ten název pamatuje), a ty fungují desetiletí ponořené stále ve vodě!  Na co jsou jim ty jejich tituly?     !!!!!!

4 0
možnosti
OP

R^, ale chybička se vloudila. Snaha je od snažení, snacha je ta jedna příbuzná

2 0
možnosti
JK

Třeba autor má snachu Blanku :-)

0 0
možnosti
MF

To bylo první, co mě napadlo - co až bude pršet, a do toho ještě přijedou auta? Problém měli, když tam byl jeden razicí štít, ale teď by tam mělo jet 50.000 aut denně. I kdyby to náhodou někdy otevřeli, tak do půl roku bude obrovský problém. A možná si to uvědomujou a tak to svádějí na vodu v kabelech.

4 0
možnosti
AS

A24d33a74m 31S90t55a77v93a

28. 2. 2015 7:52

"...Blanka nesnáší vodu...": Největší sranda ovšem je, že se o těch kabelech mluví už  dobře čtvrt roku, a ještě se nezačalo s opravou.... Jak typické!

5 0
možnosti

O odstraňování sesuvu na D8 se také mluvilo 9 měsíců...

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik