Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jěště ani nedozněl úspěch vašeho minulého úderného příspěvku: "Schwinger-Bodenman-vs-Blackman";-D;-D

http://kotsch.blog.idnes.cz/c/354469/Schwinger-Bodenman-vs-Blackman.html

a už nás ze Švýcarska zásobujete dalším, tentokrát psaným velkým písmem na zdůraznění vaší PRAVDY (nebo hůř vidíte..?).

Jo Schweiz, tam máte jiný pořádek! Mimochodem, je pravda, že u vás nejčastěji dávané jméno pro mužské novorozence je Muhamad?

2 1
možnosti

Pane bože, ten Zeman vám ale leží v žaludku.

3 2
možnosti

No zatím se Zeman léčí doma. To Havel si jezdil za doktorama do Rakous a Lux do USA.

4 1
možnosti
Foto

Zeman nemluví pořádně žádnou cizí řeč, tak kam má jezdit !!!`!

1 2
možnosti
Foto

Spíše tu Ústavu porušil. Anebo, jako mnoho z nás, našel v té Ústavě díry a využil je. Proto opakovaně píšu, že Ústava stvořená komunistickým ústavním „odborníkem“ Jičínským prostě vycházela z komunistické vize práva a nelámala si hlavu s právností.

Toto jsou všechno důsledky idiotsky napsané Ústavy a idiotských zákonů na ni navazujících.

1 0
možnosti

Vy si vážně myslíte, že Z. Jičínský Ústavu psal sám ;-D? Asi před měsícem hovořil jeden z tvůrců ústavy (asi jich bylo více, co?) a otevřeně prohlásil, že MZ Ústavu neporušil. Spíš zvyklosti, čímž koalici překvapil. Já se taky ze Zemana netetelím blahem, mám mnohé výhrady, ale zdravý rozum si račme zachovat.

0 0
možnosti

To bych mu vcelku ještě odpustil, protože odvádí část svého platu na úhradu státního dluhu. Horší je, že se člověk musí dívat, jak s ním chodí ochranka do přírody jako s malým dítětem. S každé strany ho musí jeden držet, aby na lesní pěšince náhodou neupadl. Prezident by měl kypět zdravím a energií, a ne se nechat vodit jako cvičená opice a skuhrat do TV kamery, že ho bolí zuby. :-P

2 1
možnosti

Prezident by neměl být úplná troska, to tedy ne. Ale to zatím Zeman ještě není. Kypět zdravím však nemusí. Nechápu, proč by například k rozhodnutí o jmenování premiéra, ministrů, generálů, soudců, velvyslanců, vlády, vysokoškolských profesorů apod. musel zrovna kypět zdravím. Proč by tohle nemohla zastat osoba s revmatismem, vysokým nebo nízkým krevním tlakem, cukrovkou nebo artrózou.

Konec konců, pokud jste proti Zemanovi v tom smyslu, že jste volil Schwarzenberga, tak ten zrovna také zdravím nekypí.

4 2
možnosti

Myslíte si, že Její veličenstvo Alžběta II. nebo Barack Obama, Vladimir Putin či Ivan Gašparovič, když onemocní, mají stejnou lékařskou péči jako řadový občan příslušné země? A myslíte si, že Havel chodil k obvoďákovi, tam se posadil do čekárny mezi pacienty, kteří tam přišli před ním, a čekal, až na něj přijde řada?

4 0
možnosti
Foto

To je dobrá otázka. Všichni jsme si podle Ústavy rovni. Jen někteří si jsou (jako za komunismu) rovnější. Pak zde ovšem máme komunismus (jen v oblečku Teletabies).

1 0
možnosti
Foto

Velká písmena blogu, velký nesmysl. Pane Kotschi, já tedy nejsem nijak nadšená z působení Miloše Zemana v jeho prezidentské funkci, ale sbor 12 lékařů, kteří mají pečovat o jeho zdraví, mi skutečně připadá naprosto normální. Je otázka, kolik jich má být, zda by nestačilo třeba 6, ale Miloš Zeman není nejmladší, jeho přirozené (věku odpovídající) potíže jistě odpovídají jeho věku... Nejsem ráda, že je prezidentem, ale 12 doktorů je v pořádku. Rv JK

2 1
možnosti

Já s Vámi  docela souhlasím, ale ona toliko proklamovaná červeno-oranžová  stejná péče pro všechny se do toho nějak (asi právem) moc nehodí.;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 204
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 996x
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout na co se dřív vybodnout.

Seznam rubrik