Rupla Vaše ratolest z matiky u maturity?

Váš(e) student(ka) je z 20,6 procent středoškoláků co letošní maturitní test z matematiky nezvládli? Bez zbytečného biflování, zvládne reparát na výbornou!

Kdo by nesnil o kouzelném tlačitku v mozku, bez prášků, kdysi Meprobamatu , ba i bez zbytečného soukromého učitele matematiky?

Skutečně, taková možnost už existuje, prohlásil Cohen Kadosh z Univerzity z Oxfordu, UK, šéf Britsko - Vídeňských biologů.

Stači dvě elektrody na hlavě a jen pět stimulačních sezení po 20 minutách, aby byly dostatečné matematické schopností maturandů vybuzeny po dobu šesti měsíců, Dráždíme přitom Dorzo-laterální Pre-frontální Cortex (DLPFC), který se nachází po bocích čela.

Jedna nepříjemná nevýhoda zde dříve byla, prošel-li hlavou maturanda stejno- směrný proud, nastalo bolestivé pálení a tahání, první "matematický doping" nebyl  zrovna příjemný. 

Proto Cohen Kadosh & kolegové svoji metodu vylepšili. Použili tzv. Transcranial Random Noise Stimulation (TRNS), elektrody na čele jsou stimulovány náhodně měnící se frekvenci v oblasti matematického centra. Tato stimulace je pro budoucí maturující z matiky, či reparátníky, naprosto bezbolestná!

V blízké budoucnosti je pevné zapojení elektrod v mozku tak přirozené, že patří do školy stejně jako dnes papír a tužka nebo kalkulačka. A kdo se chce jen rychle naučit nový cizí jazyk, nebo další nové schopnosti, hmátne pak zcela přirozeně po "stimulátoru".

Biolog Tingting Zhu - Roi z Univerzity Wien se nyní nachází na Pražském Hradě, kde  aplikuje neznámému pacientovi tzv. transkraniální stimulaci mozku magnetickými poli, která přispívají ke zmírnění závažných případů psychopatie a taky léčí závislost  našeho pacienta na alkoholu. Poté Roi zvýší jeho potenzi a inteligenci, mluviti Anglicky a Německy, pomocí TRNS. Roi studoval kdysi v ČSSR.  

Cohen Kadosh  University of Oxford, UK. 

Tingting Zhu - Roi  Univerzita Wien,

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michael Kotsch | neděle 26.5.2013 16:55 | karma článku: 7,87 | přečteno: 1037x
  • Další články autora

Michael Kotsch

Zemanova Kniha Džunglí

2.5.2016 v 19:28 | Karma: 27,60

Michael Kotsch

Byl Ježíš Rus?

29.4.2016 v 19:44 | Karma: 14,10

Michael Kotsch

Agent-ůra Stém podala mesiž.

27.4.2016 v 12:08 | Karma: 15,48

Michael Kotsch

Socani só v řiti.

26.4.2016 v 0:35 | Karma: 28,53