Klausova Ochranka propuštěna.

"Je to tak rychlé, že se nestačíte v tu chvíli bát," řekl Klaus. Na otázku novinářů, zda to považuje za atentát, odpověděl: "Nevím, jak to nazvat jednodušším a smysluplnějším způsobem, Ochranku asi propustím" řekl prezident

Špuntovka-opakovačka,kterou byl střelen prezidenský pár.

Poté, co prezident Klaus po incidentu v Chrastavě unikl smrti jen o vlásek, vydal ministr vnitra toto prohlášení: 

Dnešním incidentem při návštěvě prezidenta ČR Václava Klause v Chrastavě jsem velmi znepokojen a rozhodně toto napadení hlavy státu neberu na lehkou váhu.  


Policejní prezident plk. Martin Červíček mě dnes ujistil, že se tento případ důkladně prošetřuje, a pokud se prokáže selhání příslušníků Útvaru pro ochranu prezidenta ČR, vyvodí z něj patřičné důsledky.
 
V žádném případě nechci předbíhat zavinění kohokoliv, do důkladného prošetření to ani není možné. Zajištění maximální bezpečnosti hlavy státu však považuji za naprosto zásadní a samozřejmé.
 
Jedná se o útok na čelného představitele státu, který nelze v žádném případě bagatelizovat. Je nepřípustné, aby v demokratické zemi docházelo k jakýmkoliv útokům na prezidenta republiky.
 
Jan Kubice
ministr vnitra
http://www.mvcr.cz/clanek/prohlaseni-ministra-vnitra-jana-kubiceho-k-incidentu-pri-navsteve-prezidenta-cr-v-chrastave.aspx

Václav Klaus svoji Ochranku propustil , jmut strachem o svůj život, odjel s manželkou Livií do pouště.

Než tam stačil Šejchům Hadži Halef Omarovi a Kara Ben Nemsimu šlohnout zlaté psací nástroje, vrazil do stanu Šejchů propuštěný agent prezidentovy Ochranky ozbrojen Špuntovkou-opakovačkou, postřelil prezidentský  párek do hýždí.

Vice momentálně nevíme, jen to, že je Medicinman kmene Berberů ošetřuje.

Autor: Michael Kotsch | sobota 29.9.2012 12:01 | karma článku: 13,40 | přečteno: 1533x
  • Další články autora

Michael Kotsch

Zemanova Kniha Džunglí

2.5.2016 v 19:28 | Karma: 27,60

Michael Kotsch

Byl Ježíš Rus?

29.4.2016 v 19:44 | Karma: 14,10

Michael Kotsch

Agent-ůra Stém podala mesiž.

27.4.2016 v 12:08 | Karma: 15,48

Michael Kotsch

Socani só v řiti.

26.4.2016 v 0:35 | Karma: 28,53