Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H0

hasmen 01

29. 4. 2010 7:58
Vy budete asi pěkně trhlá rodina...

Myšleno ovšem v tom dobrém slova smyslu ;-D

0 0
možnosti
ZJ

z jara

29. 4. 2010 11:09
Re: Vy budete asi pěkně trhlá rodina...

Tak to se pletete(v tom dobrém smyslu)

0 0
možnosti
SM

skvělá máma

27. 4. 2010 11:49
obálky?

To s těmi obálkami plnými peněz je pěkné. Také to děláte?

0 0
možnosti
ZJ

z jara

27. 4. 2010 15:17
Re: obálky?

Tahle? Ta akorát přijímá, neboť kdo je potřebnější než Velká pseudomatka.

0 0
možnosti
PN

paulina

26. 4. 2010 20:18
katana

0 0
možnosti
ZJ

z jara

26. 4. 2010 21:04
Re: katana

Kata na Vás.;-)

0 0
možnosti
ZJ

z jara

26. 4. 2010 19:05
Ještě, že přiznáte, že

Vaše děti mají šanci být slušnými, čestnými a čistotnými lidmi jen díky rodině Vašeho-pro něj již naštěstí-bývalého manžela, na rozdíl od jiných svých předků. Ta Vámi zmiňovaná prababička Turecká by Vám řekla své, že si dovolujete spojovat svoje jméno s jejím. Nemůže se bránit, umřela. To už si nevzpomínáte jakými výrazy, zde nereprodukovatelnými, Vás nazývala? Co si o sobě vůbec myslíte? No ,ono se od Vás díky Vaším předkům nic jiného nedá čekat. Jen té Vaší dcery je mi líto, jestli se pomamila.

Cenzore NEMAZAT. Tento pravdivý příspěvek je zcela v souladu s realitou a kodexem diskutéra ať se to klikající Paule líbí či nikoliv. Někdo se zmínil o možnosti cenzury předrevolučního typu? Doufám, že je to mýlka.

0 0
možnosti
MH

jedovinka

26. 4. 2010 16:31
velká rodina

Velká rodina je fajn. A soudržná rodina je dar nad dary. Vaše vnučka má štěstí.

Listovala jsem Vašimi příspěvky. Dodnes miluju kůrky žitného chleba máčené do horké žitovky s mlékem. Vždy mi ta chuť přivane vzpomínky na dědečka (*1897- + 1973). Mlékem s houskou se nás snažila rozmazlovat babička, ale dědečkova culifinda vítězila. Manželův prastrýc měl za lahůdku největší pocukrovaný chléb se sádlem. Vločkovou kaši snídaňo-svačím velice často. S kakaem a cukrem, se strouhaným jablkem a skořicí, hruškami, švestkami, jahodami, meruňkami, malinami, ostružinami - přes zimu používám kompot nebo mražené. Dobrůtečka, po které dlouho není hlad.

Mimochodem, zkusila jste pohankovou kaši? Na suchou rozpálenou pánev nasypat pohanku a míchat, aby se nepřipálila a nechat ji napukat asi jako kukuřičné pukance. Pak podlívat po lžících mlékem a míchat... S jablky či švestkami je to mňam. Pohankové vločky jsou dražší, ale odpadá "pukání".

0 0
možnosti
SM

skvělá máma

26. 4. 2010 15:00
CO se to tam děje??

Asi před hodinou zde byl zajímavý příspěvek a nyní nic(ani ve smazaných?) Zlobí technika, nebo již cenzura dosáhla předrevolučního stupně? Prosím administrátora za odpověď??

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1152x
Většinou usměvavá žena středního věku,která se bytostně zajímá o svět kolem sebe,výborná kuchařka, matka 9 dětí a bývalá vedoucí knihovny, nyní na volné noze

Seznam rubrik