Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

starousedlík

8. 4. 2011 16:31
Modřanská knihovna

Jsem z Modřan a Vás dobře znám. Do knihovny jsem také chodil, ale po-té co jste z ní, pod svým vedením udělala takovou načinčanou bídu se socialistickou pachutí , tak jsme začali s kamarády jezdit raději na Mariánské náměstí. Tak tu netvrďte , že se návštěvnost tak zvedla. Všichni se těšíme (i zaměstnanci) až se vbrzku vrátí ta naše paní vedoucí z mateřské dovolené a Vy si půjdete po svých. Je vůbec s podivem, že jen kvůli známostem na úřadě může někdo bez vzdělání a praxe v knihovnictví dělat vedoucího knihovny, ale taková je doba. Budou prý nějaké volná místa na ministerstvu dopravy. Kdyby ne, jen prosím nekažte další knihovnu, to si raději pořiďte hokynářství.

0 0
možnosti
SM

skvělá máma

7. 4. 2011 12:36
To je zvláštní,

že nikam nejezdíte s dětmi? Ani s malými, ani s většími. Jestli máte opravdu děvět dětí, pak pro pořádnou mámu by přeci veekend s dospívající dcerou či synem byl jistě pro oba velmi přínosný, když už si to můžete finančně dovolit. Připadá mi, jako, že jsou pro Vás pouze jedním z  námětů pro psaní blogu a jinak to vypadá, že se jim vyhýbáte. To se Vám jednou šeredně vymstí.

0 0
možnosti
ZJ

z jara

6. 4. 2011 14:34
A co jste čekala?

A co jste čekala? Pokud kolem sebe nemáte zoufalce , kteří se Vám z různých důvodů snaží vlézt do ......, pak s takouhle vizáží  a Vašim chováním nemůžete od normálních lidí očekávat pozitivní přístup ani u nás, ani v Rakousku. U lanovky byla jistě obsluha zřejmě více, či méně opilá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1152x
Většinou usměvavá žena středního věku,která se bytostně zajímá o svět kolem sebe,výborná kuchařka, matka 9 dětí a bývalá vedoucí knihovny, nyní na volné noze

Seznam rubrik