Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Slyšel jsem, že p. Kotmelová tragicky zesnula ve Španělských rýžových dolech? Neví někdo něco více?

0 0
možnosti
PC

Děkuji, ne. Já jsem antropocentrický ateista ...

0 1
možnosti
PC

Když budete hodná, p. Kotmelová se za Vás pomodlí a třeba najde někého -íka i pro Vás. Zjevně dobrovolnictví již neuspokojuje.

0 0
možnosti
PC

Takovéto články jsou jasným důkazem toho, že s omezením diskuse se snižuje i úroveň blogových příspěvků. P. Kotmelová se již ani neobtěžuje článek si po sobě přečíst a opravit pravopisné chyby!!

(soumarak,všeoomíra, nejpíš, o čárkách a větné skladbě ani nemluvě)

Pravopisně je příspěvek stěží na úrovni 2.stupně základní školy a jistě by byl za 5 !!!!(Kdyby měla zájem dnes to již umí opravit automaticky i kdejaký program)

Co tímto článkem asi autorka chtěla světu sdělit?

Že to na ní, jako na každého, zase zjara leze, a že si zřejmě chystá si nějakého zedníka, zahradníka či jiného -íka pořídit, když to dělá tolik jejích kamarádek a "funguje to".

Ono to funguje , jako v každém jiném vyrovnaném vztahu, nezáleží ani na  vzdělání, ani na věku, jen každý partner musí dát něco tomu druhému a ne jen chtít, aby makal, byl zticha a velmi mě obdivoval a miloval. To by asi p. Kotmelová ráda, ale aby našla vhodného, "protikladného" partnera, jako její kamarádky, pak to může být jen 80-ti letý profesor, a těch je živých a volných žalostně málo. Ale vydržte, ono to po jaru zase pomine a již se budete moci nerušeně připravovat na podzim a zimu svého života.

1 0
možnosti
PC

Omlouvám se, ale úplně mimo diskuzi k článku: za prvé, nová fotka, lepší:-). A za druhé - blog paní Kotmelové je jasným důkazem toho, že registrace diskutujících pod jménem má něco do sebe. Odsud rázem zmizeli diskutéři typu nicku "zjara" nebo "skvelamama", kteří nikdy neměli nic k věci, jen paní kritizovali, uráželi a ponižovali. Takže - redakce - R^

0 2
možnosti
PC

Je vidět, že pseudodiskutéři, jako moje jmenovkyně stále zůstávají. Copak z toho asi má? On by asi věcný názor na příspěvek byl zřejmě moc pracný a ještě by se snad třeba mohla p. Kotmelovové dotknout? Tomuhle se vždycky říkalo pochlebování , které kvete za každého režimu. Co naděláme!

1 0
možnosti
MP

No dobrá, ale jak tato spojení po pár letech dopadnou, totˇotázka...

0 1
možnosti
MP

Dost dobře nechápu, co chce autorka říct - cožpak ještě nepřišla na to, že nic není dogma - věk, vzdělání, váha, peníze. Možná by se mohla trochu lépe rozhlédnout, určitě bude zase překvapená.

3 0
možnosti
JL

Když tak "Soumrak" ...madam objevila Ameriku, gratuluji. Řemeslo má zlaté dno, to se ví.

5 0
možnosti
Foto

No, jak jen to říci, abych paní, zjevně intelektuálku, neurazil. Tak raději dám plus panu Jiřímu, ten to pochopil správně. Řemeslník nemusí být nutně hlupák a člověk s pěti vysokými školami inteligent se všeobecným rozhledem...

4 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1152x
Většinou usměvavá žena středního věku,která se bytostně zajímá o svět kolem sebe,výborná kuchařka, matka 9 dětí a bývalá vedoucí knihovny, nyní na volné noze

Seznam rubrik