Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TTBS

three times banned star

6. 4. 2010 18:52
Ovesné vločky jezte, když máte potíže se slinivkou

0 0
možnosti
ZJ

z jara

6. 4. 2010 18:14
odvar

Vy jste to, jak vidno, nejedla. Vašim dětem to taky asi nepomůže, inteligence a vzhled se dědí, leda po tatínkovi, ale jinak pro ty Vaše kamarády a kamarádky, co u Vás čím dál častěji přespávají, je to levná bezdomovecká snídaně. Zkuste  i koupel v odvaru z vloček, prý to pomáhá na všemožné vředy, svrab vši a jiné dary Vaší země.

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

5. 4. 2010 7:52
Pěkné povídání

Jako dospívající děvče jsem počátkem sedmdesátých let značně lnula v té době už k více než devadesátileté sousedce - staré babičce na chalupě. V jejích vzpomínkách patřila houska s máslem posypaná cukrem ke zřídkavým a kýženým dětským pochoutkám.

Ovesnou kaší nás táta s poukazem na intelekt z ní profitující ládoval taky a to s dodatkem: Poridge jí anglická královna a angličtí koně. A jsou nejlepší na světě;-D Jako dítě mě to, že mám stejné menu jako hlava impéria , co jsem ji měla v mnoha podobách v albu známek, značně okouzlovalo.

Dětem kaši s džemem nebo ovocem dělám taky, jen nechávám před vařením půl hodinky vločky namočené a pak povařím krátce. Je to dobrá snídaně nebo občasná večeře.R^

0 0
možnosti
KPOM

Krutá pravda od medvědice

5. 4. 2010 0:23
Teplé mléko s kousky rohlíků?

8-o to vařil můj děda kočkám;-D

0 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

5. 4. 2010 7:35
Re: Teplé mléko s kousky rohlíků?

No to musel být na hlavu padlý, pokud to vařil.

0 0
možnosti
J

jaruca

5. 4. 2010 0:09
Pojídám vločky v pšeničnými klíčky nasypané do jogurtu

0 0
možnosti
BR

Stobka

4. 4. 2010 22:24
Vločky by se měly vařit ve vodě,

prý je to vhodnější z hlediska uchování minerálů, a mléko, třeba i kondenzované, dolít až po vsáknutí vody. Na chuti se to nepozná a vaření je pohodlnější, osvědčilo se mi  v mikrovlnce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1152x
Většinou usměvavá žena středního věku,která se bytostně zajímá o svět kolem sebe,výborná kuchařka, matka 9 dětí a bývalá vedoucí knihovny, nyní na volné noze

Seznam rubrik