Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DL

D_L

2. 11. 2010 12:43
Se máte...;-)

Já kdysi zavedl tradici, že v neděli jsou k snídani, naštěstí nás není tolik jako vás:-) Dokonce i tříletý synek ví, že bude "zítra neděle a budou k snídani palačinky";-D Musím totiž vstát o hodinu dřív a připravit těsto, aby bylo tak akorát rozleželé. Mimochodem, javorový sirup a bílý jogurt také stojí za vyzkoušení;-) A teď jsme si vyrobili šípkovou zavařeninu, také dobrá věc.

0 0
možnosti
ZJ

z jara

22. 10. 2010 12:12
třešínková marmeláda

Je to ale nátura, ta šírá matka, slavit tu totální prohru, ale co zbývá takovýmto ....... . Doufejme jen, že jen ta třešínková marmeládička na palačinkách. Aspoň se děti zase jednou najedli, ale slušné matky  umí  vařit i bez ideologie.

0 0
možnosti
PC

Paula

22. 10. 2010 12:26
Re: třešínková marmeláda

Abychom nevyšli ze cviku, příteli ... DĚTI NAJEDLI, jo ??? Naučte se česky, vážený, procvičte shodu podmětu s přísudkem ... A jen tak mimochodem - musel jste asi hodně trpět, když paní K. tak dlouho nic nenapsala, že ?

0 0
možnosti
OP

Bětka

22. 10. 2010 9:03
Hezké

Jak by bylo na světě hezky,kdyby se lidi hádali jen o palačinkách.

U nás jsou vzácností,protože než je nasmaží z 1,5 l mléka,byť na 2 pánvích, bolí nohy i záda. Smažíme spíš tenké, jen se maže marmeládou,vítězí jahodová. U maminky ještě bývala na stole cukřenka na pocukrování /jako u buchet/, ale to už mi přijde jako zbytečné přeslazování.

Pokud má palačinka sloužit jako moučník po slavnostním obědě,pak se s ní dá kouzlit,ale to všichni známe i z restaurací.

Pokud ji plním kuřecím masem a špenátem,dělám naopak silnější,ale v tomto upřednostňuji tortily.

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1152x
Většinou usměvavá žena středního věku,která se bytostně zajímá o svět kolem sebe,výborná kuchařka, matka 9 dětí a bývalá vedoucí knihovny, nyní na volné noze

Seznam rubrik