Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

z jara

28. 1. 2011 0:19
ještě jsem zapoměl

ANO , OUT JSTE ZCELA JISTĚ.

0 0
možnosti
ZJ

z jara

28. 1. 2011 0:13
Těžce pracující?

Řekl bych spíše těžká a jako pracující. Nechápu jak někdo může válení se v knihovně presentovat jako těžkou práci a ještě se s tím vychloubat. Ale ono to odpovídá. Vy jako těžce pracujete a děti ať makaj, uklízej, tříděj, vařej a....... Nic nového. A vytahovat se s tím, že jezdite MHD, když jinou možnost nemáte, je vážně trapný. Stejně jako ty jakopochvalný příspěvky, co si píšete sama. Nechutná komedie.

0 0
možnosti
ZJ

z jara

27. 1. 2011 15:42
Máte pravdu

Lidé co neuklízí, by opravdu neměli třídit odpad. Tak jako tak, bude  jistě Vaše domácnost nasycena pachy hnijících a plesnivějících zbytků. Nic moc představa, no aspoň , že se děti snaží.

0 0
možnosti
IJ

India

27. 1. 2011 11:18
Gratuluji k článku,

je skvělý a vtipný. Mmch - já netřídím. Mám malou domácnost a několik třídících nádob by v ní zabralo většinu místa. Kamarádi třídí - nádoby a pytle mají na chodbě a jejich dům je přesycen pachy hnijících a plesnivějících zbytků, jelikož odpad odvážejí jednou za týden. To, že se odpad smíchá v odpadovém autě je vedlejší. Prostě nemám na odpad, naskládaný někde v bytě, žaludek. :-P

0 0
možnosti
SM

skvělá máma

28. 1. 2011 0:04
Re: Gratuluji k článku,

Máte velmi nízká kritéria. Článek není ani skvělý, ani vtipný. Je spíše smutný, tak, jako většina článků p. Kotmelové. Vypovídá opět o marné snaze nalhávat sobě i čtenářům, jak má těžký život. Člověk se vztahem k životnímu prostředí hlavně odpad minimalizuje a pak případně třídí. Je opět zcela zjevná neschopnost p. Kotmelové , ani přes děti, pochopit podstatu věci. Přizná, že jí to obtěžuje, jako zřejmně vše a doufá, že to děti přejde. Já doufám, se svými dětmi, že existují i tací rodičové, kterým není lhostejné v jakých horách odpadků budou žít příští generace a když se děti snaží o třídění, je v tom podpořit natrvalo a né formou krátkodobé, přihlouplé hry s odměnou. 

0 0
možnosti
JD

pedr64

27. 1. 2011 9:58
přesně

v TV byl nedávno pořad o jedněch těch militantních třídičích, doma měli půl kuchyně zaskládané bednami a pytli s vytříděným odpadem. Na správnou cestu je přivedla jejich cesta na Nový Zéland. To po tom komentoval jistý ekolog tak, že jejich ekologická stopa tou zbytečnou cestou na NZ je tak velká, že i kdyby třídili odpad do konce života, tak to stejně nebude stačit.

0 0
možnosti
MM

myskamiki

27. 1. 2011 10:20
Re: přesně

to je to same, jako anarchisti, antiglobalisti a podobni bojovnici proti stavajicimu systemu vybaveni nejnovejsim iPhonem, notasem a znackovyma hadrama z Ciny ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1152x
Většinou usměvavá žena středního věku,která se bytostně zajímá o svět kolem sebe,výborná kuchařka, matka 9 dětí a bývalá vedoucí knihovny, nyní na volné noze

Seznam rubrik