- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ono taky záleží na tom jak se jídlo umí uvařit. Opravdu dobrou koprovku sní i odpůrce kopru, bílým smaženým hřibům nikdo neodolá. Jestli ale vaříte jen to, co umíte, tak není divu, že Vaše děti preferují peníze na ruku, místo " domácí svačinky". Možná byste ráda byla "výbornou kuchařkou", ale z Vašich článků spíše vyplývá, že je to jen zbožně-feministické přání. Zkuste nějaký kurz vaření,pro ženy stžedního věku. Tam se koprovka určitě učí.
Jasně, ale ten odpůrce kopru sní opravdu dobrou koprovku jen tehdy, když do ní místo kopru dám křen. Teda, pak už to ale není koprovka...
Jeden z mých synáčků nejí houby v žádné podobě, ani kdyby to byly dva plátky žampionu okolo masa. Dát mu je smažené, bude raději hladem...
Jasně, spousta věcí se dá uvařit tak, aby tam to, co dotyčný nejí, bylo chuťově přeraženo něčím jiným - ale to rozhodně není znak dobré kuchařky.