Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když jsou církve tak výbornými kandidáty na správování toho majetku, pak zcela určitě obejdou bez těch finančních náhrad, kteří ti méně výkonní ovšem potřebují jako vzduch k dýchání, zvláště když církve nemohou použít ten majetek na nic jíného než k výživě církevních osob.  A to, je to o co tu běží. A když navíc bude dodržen zákon o pozemkové reformě z podzimu r. 1947 (i při výpočtu těch finančních náhrad), i když jeho realizace by proběhla po únoru 1948, tak pak aní moje maličkost neřekne už ani popel.

4 3
možnosti
LJ

Již jsem psal, že představitelé velkých průmyslových podniků vydali před časem Vítkovickou výzvu, představitelé Svazu průmyslu vydali Libereckou výzvu. Obě lze nalézt na internetu. Obracejí se na politiky, aby začali jednat, poněvadž náš průmysl je vážně ohrožen. Ztrácí konkurenceschopnost a bude růst nezaměstnanost. Politici se rozhodli před tím zavřít oči. Místo toho věnují čas revizi restitucí. Kdež přelétnu očima blogy, tak chápu proč.

Minulý týden denní tisk přinesl zprávu o propadu našeho hospodářství. Je největší ze všech okolních zemí. Mnohé okolní země naopak zaznamenaly růst. A naši politici? A blogeři? Považují to za bezvýznamné a naopak restituce považují za stěžejní. Dokonce si ani nepovšimli jedné skutečnosti: Koruna po tomto oznámení poklesla, aniž by bezprostředně došlo k intervenci národní banky.

2 3
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 711x
Jsem překladatelem, zastupitelem městské části Brno-Černovice. Zajímá mě sport, ekonomika, lingvistika, cestování a domácí i mezinárodní politika.