Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Tataři nejsou a nikdy nebyli naši přátelé. Zabili mnoho Moravanů a neuvěřitelně mnoho Slezanů. A dodnes se za to ani neomluvili, natož aby zaplatili reparace.

0 0
možnosti
Foto

ja krymskyj Tatárin, golovy režu

0 2
možnosti
VR

ty russkyj durak, golovy nemajet...:-)

2 0
možnosti
VM

Mám dotaz.

Co udělala Ukrajina proto,aby mohla být považováná za stát evropské kultury.Nehájim Janukovyče,ale jistě jste si nevšimla,že Jaceňuka a jeho lidí mají "plné zuby"i ti Ukrajinci,co podporovali demonstrace proti Janukovyčovi.

Pokud jde o Čečence,i podle USA byli čečenští separatisté typu Dudajeva,Basajeva aj.teroristé.Když Čečna vyhlásila nezávislost,ihned vyhlásila šariu,a to bylo za Jelcina.Odmítám obhajobu čečenských separatistů.

Co se týče Tatarů,krymští Tataři jsou muslimové,a jsou jak proti Rusům tak Ukrajincům.

Majdan nebyl žádný demokratický převrat,šlo pouze o to,že jedna skupina oligarchů odstranila druhou.

Neupírám právo Tatarům ani Čečencům,žít mimo RF,je otázka,jestli jim to pomůže,pak ale třeba Srbové nemusí žít v Kosovu pod vládou Thaciho narkomafie nebo v Chorvatsku,kde tamní nacionalisté oslavují ustašovce,o jejichž zločinech snad víte.Tady ovšem separatismus vadí.

Komunisté podporovali protizápadní separatismus,ale běda tomu,kdo byl proti Rusku nebo spíše SSSR.A Vy to děláte obráceně,ti co jsou proti Rusku,jsou svatí,ale ti,co jsou proti EU a jejich zájmům na Ukrajině či jinde,jsou podvratné elementy.Jinými slovy,lakujete černobílý pohled,jako bolševici,jenom to děláte opačně.

Já chápu nedůvěru v Rusko,ale někteří z Vás,blogerů,to přeháníte.Rusko hájí své zájmy,jako každá velmoc,ano jedná bezohledně,ale to platí i jeho rivalech,takový byl,je a bude svět.

Čenobílé vidění světa je k ničemu,naopak vždy to způsobilo mnoho škod.Lidé s takovýmto pohledem jsou totiž velmi emotivní,emoce přinášejí ještě větší zlo.Dělit si velmoce na hodné a zlé,je styl levičáků.

4 4
možnosti
Foto

O84t36t16o 71Č16e60r32n85ý

21. 12. 2015 10:29

Já na tuto dámu přestal až na vyjímky reagovat. To, co píše, jsou rozemleté propagandistické svodky zpravodajství jedné strany.

6 3
možnosti