Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Jaromir.Petrik

19. 9. 2012 11:42
Sice fundovaný článek plný faktů,

ale značně nevyvážený. Rusové jsou zde líčeni jako stát, který podporuje v Sýrii a BV všechno zlo, jakož i veškeré zlo na celém světě, zatímco státy NATO, které napadly Lybii a nastolili tam totální rozvrat a chaos na desítky let, navíc nesmyslně podporující  arabské jaro s pády režimů v Egyptě a Tunisu.

A kritika Obamy, že se v Sýrii nechce více angažovat? Jak se tam má více angažovat? Humanitárně tuto zemi bombardovat podobně jako Srbsko?

0 0
možnosti
O

Opričnik5

21. 10. 2012 16:23
Re: Sice fundovaný článek plný faktů,

RUsové vždycky podporují jenom dobro, lid, mír a stabilitu, to přece všeichni Češi ví nejdéle od roku 1968.:-)

0 0
možnosti
H

honys

19. 9. 2012 9:22
Madam, mám jen jednu připomínku.

Na to co jste vystudovala, poněkud nesouvisle blábolíte. Vaše vyjadřování je na studovanou osobu se zaměřením na mezinárodní vztahy poněkud nezvyklé, přímo nediplomatické. I když v mnohém máte pravdu, tak nemůžete oficiálního zástupce určitého státu v NATO nazývat špionem prezidenta, případně vyslance nazývat prezidentovým pochopem. Je přeci zcela pochopitelné, že diplomaté a státní úředníci pracují pro zahraniční politiku své země. Nebo si snad myslíte, že nějaký prezident nebo vláda kdekoliv na světě by si jako své zástupce zvolila své odpůrce. Jestli to co jste vystudovala také realizujete v Českých službách, tak nás čeká strašná budoucnost.

2 0
možnosti