Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

A47d40a30m 95S15t52a14v59a

17. 9. 2015 8:38

...i  děte, vy Máničko.

0 1
možnosti
ZD

vážená dámo...domnívám se ...že jsou zde jistě dneska důležitější věci jak Vaše nenávist k Rusům...tak nevímco prudíte...sama víte ...že západní Evropa nás háže opět přes palubu...s Rusákama se za našimi zády dohodla na nejdůležitější surovině plynu...tím okradla o peníze jak Slovensko tak nás na tranzitu...ale Vy tady melete ty své kraviny stále dokola...hezký den Vám přeje ZD...;-);-);-)

2 3
možnosti
DP

D75a27d78a80k 93P64e21t44r

17. 9. 2015 4:16

Dámo, Afghánistán musí být nejkouzelnější, nejkrásnější a nejbohatší stát světa, Jak často je navštěvovaný cizími vojáky je neskutečné. Po Britech Rusi, po Rusech Američané a to vždy se stejným výsledkem. Prostě Hurvínci.

1 1
možnosti
Foto

Téma by bylo zajímavé, nesmělo by se však dostat do rukou autorky, která udělá z každého tématu chaotický guláš.Text jako obvykle nemá hlavu ani patu, přijde mi jako vyvržený překladačem.

O věrohodnosti autorkou uváděných faktů raději pomlčet - je to snůška polopravd posbíraných bůhvíkde a neobratně spojených v jeden neurovnaný slepenec.

Syntax na úrovni žákyně prvního stupně základní školy, nosné myšlenky v textu samozřejmě žádné.

Má-li se autorka za něco pochválit tak snad jedině za vytrvalost s jakou se neobratně ale hlavně protirusky snaží psát ať to stojí co to stojí - i když opravdu psát vlastně neumí.

2 3
možnosti
AK

Potlesk pro ruskou ambasádu a VM.

3 0
možnosti
Foto

Tentokrát docela souhlasím.

Jen dodám, že v první chvíli si Amin myslel, že jej vojáci SSSR přišli podpořit, protože je předtím žádal o pomoc. Proto, když se dozvěděl o překročení hranic vojsky SSSR, nevydal žádné rozkazy k odporu.

Naopak uspořádal v paláci Tádž-Bek 27.12.1979 slavnostní oběd, aby tu radostnou událost oslavil. Agenti KGB mu na této slavnosti dali do polévky jed. Když Amin upadl do bezvědomí, tak náčelník jeho hlavní politické správy Wazírí okamžitě požádal sovětského velvyslance o pomoc. Sovětský velvyslanec nebyl do této záležitosti zasvěcený, tak poslal 2 sovětské lékaře Amínovi na pomoc a ti jej skutečně před otravou zachránili.

Když později do paláce dorazily speciální sovětské jednotky, tak zastřelili nejen Amina s jeho synem, ale i jednoho ze sovětských lékařů Kuzničenka.

SSSR se nejvíce obával toho, že Amin požádá o pomoc Američany a tím ztratí v celé této oblasti vliv.

Proto tato nesmyslná válka.

2 1
možnosti
Foto

Paní Rank, jak to tedy bylo, když jste tento můj příspěvek označila mínusem?

0 0
možnosti