Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Vynikajici!

Vase blogy by mely vyjit knizne.R^

1 2
možnosti
LK

Vám jednou z té nenávisti praskne cévka...

5 5
možnosti
Foto

To není ani tak nenávist, jako kalkulace.

3 3
možnosti
JR

J66a72n 17R36á81ž

23. 3. 2016 9:25

Záleží na úhlu pohledu a víru v pravdivost informací, že kterých čerpáte.

Můj úhel pohledu je, že majdanský puč byl zpackaný pokus o státní převrat jehož výsledkem je ztráta Krymu, občanská válka a zbídačení většiny obyvatel státu. Proto informace z Kijeva jsou pro mne stejně "věrohodné" jako informace z Moskvy. Vzhledem tomu, že naše i světová intelektualni elita ignorovala fakta a heroizovala anarchistky Pussy Riot, věřím spíše tomu, že Savčenková je sadista, který cíleně navedla palbu na civilisty než tomu, že je voják dodržujicí ženevské konvence o vedení války. Vše co uvádíte považuji za výsledek informační strategie Kijeva upoutat na tento proces pozornost a využít ho k získání už ztracených sympatií světové veřejnosti.

6 5
možnosti
TH

Jak muze byt vysledkem ztrata Krymu, kdyz "ztrata" Krymu byla uz roky predem pripravovana?

0 0
možnosti
Foto

A co vojenské napadení Iráku a Libye zeměmi NATO?

To není porušení mezinárodního práva?

A co podpora nelegitimních ukrajinských pučistů, kteří svrhli legitimně zvoleného prezidenta a kteří poté poslali vojska vyvraždit nespokojené obyvatele východní Ukrajiny, kteří jejich vládu odmítli uznat? To též není porušení mezinárodního práva?

4 6
možnosti
Foto

Ještě bych dodal, že pokud bychom nepodpořili porušení mezinárodního práva v případě nelegitimního násilného převratu v Kyjevě, tak by nebyla žádná válka na Ukrajině a nebyl by ani případ Savčenková.

Takže veškerá vina za všechny mrtvé na Ukrajině padá na hlavy kyjevských pučistů a zemí NATO, kteří společně tuto nelegitimní válku proti civilnímu obyvatelstvu rozpoutali a podpořili.

Politikové z NATO předpokládali, že ukrajinská armáda vyvraždí nespokojené obyvatele Luhanska a Donbasu a zbytek, že si porobí podobně jako v jiných oblastech. Jenže tady obyvatelé Luhanska a Donbasu prokázali vysokou bojovou morálku a dokázali porazit demoralizovaná ukrajinská vojska, jehož vojáci nechtěli bojovat za zájmy kyjevských pučistů a politiků zemí NATO.

6 6
možnosti
Foto

1) z pohledu mezinárodního práva nejde o válečný stav, neboť ani jedna strana účastná na konfliktu nevyhlásila válku, pohybují se tam tedy pouze teroristické bandy, provozující dokonce státní terorismus. V tomto případě je naprosto irelevantní, co prohlásila o sobě Savčenková v době svého zatčení.

2) líbí se mi, že při tom útoku zahynulo šest ukrajinských občanů, tedy proruských separatistů, kde tedy jsou ti ruští vojáci na dovolené.

3) ten rozdíl v časech může být vysvětlitelný rozdílnými časovými pásmy.

2 3
možnosti
Foto

Jistě, ta časová pásma mě nenapadla. Kolik jich vlastně Rusko spolu s Ukrajinou má?

Moskva je +2?

0 0
možnosti
Foto

Tak mě by zajímalo objasnění tohoto:

"Savčenková v době jejich smrti již u praporu Ajdar nebyla, obhajoba zveřejnila GPS souřadnice z jejího mobilu, prokazující, že na místě zavraždění obou novinářů nebyla, protože ji proruští teroristé ráno unesli, a v 10.40 s ní dorazili do střediska proruského teroristického praporu Zarja v Luhansku,Zdroj: http://kostlanova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=500241";

Takže, moje otázka zní: Který mobil si průběžně schovává data GPS o své poloze? Možná i ten můj, ale nevím o tom.

Jiný zdroj polohy, ale poměrně velmi nepřesný, je připojení k "vysílači" (správně BTS - základnová stanice) GSM.

Tyto vysílače mají značný přeshraniční dosah, klidně i 15 km. Sám jsem vyzkoušel při pobytu v Polsku a jeden známý z Katovic dokonce vyráběl i "Yagi" antény GSM pro příhraniční oblasti Polska proto, aby tamější kšeftaři nemuseli při obchodech s Českem platit drahé mezinárodní hovory a mohli s Českem mluvit za český tarif.

Podle této informace (buňka, ke které je mobil připojen) nelze nikdy soudit, ve kterém státě se mobil nachází a vzhledem k tomu, že směrem k hranicím státu základnových stanic ubývá, byl by asi problém i s triangulací.

2 1
možnosti
TH

Takze ona mela jine GPS? Nebo co?

0 0
možnosti

Kdo obhajuje tuto fanatickou kreaturu, je sám kreatura.

5 5
možnosti
Foto

Všechno je tak, jakoby to napsal George Orwell.

Ovšem z obou stran. A každý si vybere dle svého vkusu.

2 4
možnosti
SS

Vas "vkus" je vseobecne znam ...

6 3
možnosti
Foto

Vizáží a projevem připomíná trochu Olgu Hepnarovou, nyní stojí před řádným soudem. Uvidíme, jak celý případ dopadne.

5 6
možnosti

...protiproud? A ještě se tím chlubíte?Rv

4 3
možnosti