Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

zajimavy odkazy v blogu. Ale jeste zajimavejsi majitele techto odkazovanych stranek. To je daleko zajimavejsi cteni o nich nez blogy pani Kostlanove.

Neklame-li me pamet tak tohle uz tu jeden zkousel - pan Andrej Poleščuk - Kampak se nam vyparil ze po nem neni vidu ani slechu? a takovejch blogu co napsal. A ta podobnost a udernost ale ta bude urcite nahodna. viz

http://blog.idnes.cz/search?q=Andrej+Pole%C5%A1%C4%8Duk&period=all&order=relevance

0 0
možnosti
AK

Když nemáte, co byste řekl k ruským zdrojům, tak poukážete na jejich majitele - samozřejmě, že je neprovozuje FSB, a to se vám nelíbí, že.

Pana AP bohužel neznám, ale protože vám není po chuti, tak to jistě bude poctivý demokrat.

0 0
možnosti

Je hezké vidět, jak ta rudá partička pečlivě studuje autorku:-):-)

0 0
možnosti
Foto

Toto jsou slova Zbygniewa Brzezinského z knihy "Volba, globální nadvláda nebo globální vedení": Díky významné evropské přítomnosti by se Sibiř mohla stát společným euroasijským majetkem využívaným na multilaterárních základech...! Samozřejmě pod taktovkou USA, protože tak celá kniha vyznívá, že se tedy Evropa bude účastnit americké osvícenecké politice exportu demokracie, protože to je nutné pro USA. Jinak řečeno, co je dobré pro USA MUSÍ být dobré pro jejich spojence.

7 1
možnosti
Foto

Söröszova desinformační svodka.

5 2
možnosti
JC

R^ Výstižné, naprosto.

3 2
možnosti
JC

Tak já nevím - máme se těch Rusů bát, anebo se jim smát, jak jsou slabí? Co myslíte, paní autorko?

3 3
možnosti
OZ

Rozumný člověk, by se měl té orientální despocie, napěchované nukleárními zbraněmi bát...

3 5
možnosti
MK

M79i16l22a54n 19K22e78s89l

2. 2. 2016 21:50

Když jsou na tom Rusáci tak bídně,proč jsme z nich tak podělaní.Proč nás nimi pořád někdo straší.Proč NATO nedělá nic pořádného a nehrne se do ostrahy hranic našich a EU?Proč jen do blba cvičí jak na Rusy.Proč v Sýrii se to obrátilo až když přišli Rusové.Co tam celou dobu dělali ti USA-EU šašci?

10 2
možnosti
OZ

Copak psali ve Sputniku, že se v Sýrii obrátilo?:-) Za čtyři měsíce bezohledného ruského bombardování ze stovkami civilních obětí obsadil Assad několik vesnic a měst a sjednotil proti sobě a hlavně proti rusům spoustu dříve nepřátelských klanů.

Mimochodem Putin v loni v září prohlásil, že bojové akce potrvají jen do konce roku 2015 a bude hotovo:-)

3 6
možnosti
MN

Paní doktorko, vy nikdy nezklamete ;-D Mimochodem jakou cestou platí "US Jestřábi" vás? Napřímo, nebo přes nějakou neziskovku a evropské fondy? ;-D Takový krásný konspirační článek, a ten úderný titulek! Myslíte, že v případném ozbrojeném střetu těchto mocností má nějaká parita význam? Řekněte se svými zkušenostmi důstojníka generálního štábu;-D jestli před případnou porážkou Ruska by stačilo Rusko poslat na americká a evropská města 10-50-100-více raket s dlouhým doletem a jadernými hlavicemi? Zda by vítězství Vámi preferovaných USA stálo na 100-200-500 milionech obětí, nebo na 1-2- miliardách? Máte pocit, že Rusko rozpoutalo další kolo studené války? Co výrok Magdaleny Albrightové, že by se mělo rozdělit o své nerostné bohatství na Sibiři? Co útoky USA bez vyhlášení války na jiné země a civilní cíle? Ne na své bývalé zájmové oblasti, ale třeba na svébytné Srbsko ;-D Myslíte, že v konfliktu USA-Rusko by se neaktivovala smlouva Shanghai Treatment o vojenském spojenectví a spolupráci Rusko-Čína?Rv

8 6
možnosti

Madeleine Albrightová nikdy neřekla, že by se Rusko mělo rozdělit o své nerostné bohatství na Sibiři..Tahle ruská lež a pitomost v různých úpravách a přiřazována různým lidem, koluje na internetu už hodně dlouho :-)

3 2
možnosti
Foto

I62v67a69n 89M84a62r54e54k

2. 2. 2016 20:38

"RF žije terorismem a násilím". . . . . . . . dál jsem to p.Kostlánová nečetl, "Čest Vaší práci" 8-oRvRv

8 5
možnosti
AK

Děkuji, já však nevím, jak se zdravili soudruzi bolševici, tak vám odpovím sokolským pozdravem "Zdař Bůh"/"Nazdar!"

5 2
možnosti