Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Myslím, že z tohoto paní autorka radost mít nebude... ;-D

Judikát týkajiící se sankcí proti Central Bank of Iran a Bank Mellat - takto se soud dívá na problematiku sankcí... (můžeme víceméně aplikovat na protiruské sankce)

Pokud bych trochu spekuloval, tak Zeman už tohle měl dávno ve svodce...

Sankce nemohou být založeny na základě vykonstruovaných obvinění, lží nebo dezinformací. V rozsudku z 18.9 judikoval soudní dvůr, že EU nemůže zavádět právně závazné sankce proti státům, obchodním korporacím, státním organizacím nebo fyzickým osobám aniž by uvedly takové důvody, které by soud mohl akceptovat jako důkazy ve svém řízení. (Mimochodem jsem zvědavý jaká pálka to bude až Barroso a jeho boys budou muset vyplatit kompenzace... Hmmm ten účet za jejich mejdan zaplatíme vlastně my všichni ;-€)

Sanctions cannot be imposed by reason of fabrication, lies, disinformation. In a judgement issued in Luxembourg on Thursday, September 18, the court ruled that the European Union(EU) cannot lawfully introduce sanctions against states, corporations, state organizations, or individuals without stating reasons which can be substantiated in evidence to a standard of proof tested in court.

http://johnhelmer.net/?p=11398#more-11398

http://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=Iran%252C%2Bsanctions&docid=157842&pageIndex=0&doclang=en&mode=req&dir&occ=first&part=1&cid=28013#ctx1

1 0
možnosti
AK

Děkuji za konkretizující příspěvek k článku, hezký večer.

0 0
možnosti
Foto

Naryškin .... kde já to slyšel?

Skvěle ho zahrál Vlasta Burian ve filmu Tři vejce do skla.

Za článek velká KARMA!

0 0
možnosti
Foto

Což tak udělat takovýto rozbor komplet. Např. od r.1988 či více zpět. Se vším všudy, tedy kdo, s kýmočemprokoho;-)Hlavně ve vztahu k naší republice. A nezapomeńte i na ,,opozici". Ale i různé ,,drobnosti". Mohl by to být big success:-)

3 0
možnosti
JR

J68a57r80a 19R62a42n51k

28. 9. 2014 2:32

To, co neví nikdo na světě, už ví náš prognostik a prezident Miloš Zeman. V projevu, který přednesl rusky na proputinovské konferenci na řeckém Rhodu, posluchačům sdělil, že „na Ukrajině byla občanská válka, která naštěstí skončila“ a že v budoucnu se může tato země stát „základnou teroristů. Napsala o tom sobotní MF Dnes a o projevu informovala předtím i stanice Hlas Ruska.

1 2
možnosti
JN

J13a40n 35N10o14v24á42k

28. 9. 2014 1:05

LON, PAR - co je to za nesmyslné zkratky jak z flightradaru? To už se na iDnes přestává psát česky?

3 0
možnosti

Tak je to dobře nebo špatně, že  Lužkov, který  si nakradl přes manželku veřejné   miliardy  skončil nebo by tam, podle  autorky,  měl zůstat !?

Že Rusko není standartní Západní země  ví i malé dítě.  Otázka zní, zda  máme s Ruskem  válčit nebo obchodovat !?  Rozumní chtějí obchodovat.

Pokud má autorka  starost o svobodu a  demokracii, tak se  může plně  vyžít  při řešení  našich, a  obecně  na  Západních,  problémů. To nás  trápí víc než Ruský režim.

8 0
možnosti
JR

J82a88r49a 38R96a93n35k

28. 9. 2014 1:14

Ze Rusko NIKDY k zapadnim zemim nepatrilo je jasne i kazdemu malemu diteti, ze sankce zabiraji ....takeR^R^

3 2
možnosti
TH

A vy se tomu divíte? Ty "sankce" jsou jen čirá stupidita...

4 2
možnosti